Negentien onaangekondigde PlayStation Vita-games op Tokio Game Show

Sony heeft de laatste tijd al enkele mooi titels aangekondigd voor de PlayStation Vita, maar dat aantal wordt eind deze maand flink omhoog geschroefd. Sony heeft namelijk bevestigd dat ze maar liefst negentien onaangekondigde titels meeneemt richting de Tokio Game Show.

Sony heeft vandaag officieel de line-up van de TGS bekendgemaakt. Daarbij laat de uitgever weten dat er 31 games worden getoond voor de PlayStation Vita. In de lijst met alle spellen staan echter nog maar twaalf titels; hieronder bevinden zich onder andere Ridge Racer, Virtua Tennis 4, Disgaea 3 Return en – natuurlijk niet te missen – Uncharted: Golden Abyss. Naast de PlayStation Vita zal de PlayStation 3 ook aanwezig zijn op de TGS. Grote titels uit de PlayStation 3-lijst zijn Ratchet & Clank: All 4 One, Ninja Gaiden III, Uncharted 3: Drake’s Deception en Battlefield 3.

De Tokio Game Show gaat over twee weken van start en zal doorlopen tot 19 september.

  1.   
    soldierarjan's avatar

    ik had het lijstje op andere site voorledig gezien maat littlebigplanet ontbreekt en assassins creed, wipeout ontbreken op die lijst en die zijn toch al aangekondigd volgends mij.
    de link voor de hele lijst.
    http://www.playstationpure.be/blog/item/7455/18-onaangekondigde-Vita-games-op-TGS

  2.   
    Superwasbeer's avatar

    New Little King’s Story!!!!!!!!!!!!!!! 😆

  3.   
    MildBobbySauce's avatar

    Ninja Gaiden 3!!!!

  4.   
    FishHookz's avatar

    Zit vast wel een game voor iedereen tussen die 19 games 😆

  5.   
    fabiankok's avatar

    Hmm, de vita krijgt in ieder geval genoeg ondersteuning alright =P

  6.   
    -Arthur-'s avatar

    Nou maar hopen op die ENE game, die mij doet overhalen om het briljante apparaatje aan te schaffen, net zoals Zelda dat deed voor mijn 3DS. 😉