Nieuw voer in beeld voor Shark Night 3D

Vorige zomer kregen we piranha’s voor onze kiezen in Piranha 3D, een lekker horroruitje dat goed gebruikt maakte van de 3D-mogelijkheden.

Piranha’s grote broer de haai kan natuurlijk niet achterblijven en geeft ons een nachtje huiveren in Shark Night 3D. Het vrouwlijk schoon huppelt voorbij en zijn een makkelijke prooi, hun testosterongevulde vriendjes bieden niet veel meer. Toch is er iets aan de hand. Lokale pummels zitten achter het uitzetten van deze haaien in zoet water. Ze hebben zo hun eigen plannen voor de feestvierders.

Het is dus een meer serieuze, creepy horrorfilm dan zijn bijtgrage voorganger. Daar lag de nadruk meer op gore en komische toestanden. Regisseur David R. Ellis heeft al eerder soortgelijke films gemaakt, Final Destination 2 en 4 staan op zijn naam.

Mooie vrouwen zoals Katharine McPhee (American Idol) zijn altijd een plus in een film maar vooral de randpersonages klinken interessant. Donal Logue (TV-serie Grounded For Life) en Ving Rhames (de Mission Impossible franchise) vertegenwoordigen de arm der wet van het plaatselijke gehucht. Leuk detail is dat Rhames dezelfe rol speelt als in Piranha 3D, ook al gaat hij daar roemrucht ten onder.

Chris Zylka kan laten zien of hij ook een flits in het water is aangezien hij volgend jaar Flash Thompson speelt in The Amazing Spiderman. Voor hoofdrolspeelster Sara Paxton is het afwachten of ze volgend shot overleefd. 29 september krijgen we antwoord.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren