Nieuwe acteurs voor The Lone Ranger

Het was al enige tijd stil rondom Disney’s The Lone Ranger, maar nu is er weer een update. Momenteel zijn er namelijk drie acteurs in onderhandeling om naast Johnny Depp, Tom Wilkinson en Armie Hammer in The Lone Ranger te spelen.

Barry Pepper is een van deze acteurs en waarschijnlijk zal hij de rol van militair officier op zich nemen. Pepper is overigens een bekende op het gebied van westerns. Al eerder speelde hij in True Grit (2010) en in The Three Burials Of Melquiades Estrada (2005).

Een actrice die ook om de onderhandelingstafel zit, is niemand minder dan Helena Bonham Carter. Op dit moment laat zij zich als Bellatrix Lestrange nog in met de donkere machten in de laatste Harry Potter-film. In The Lone Ranger zal zij, wanneer alles doorgaat, transformeren in een heuse hoerenmadam.

Dwight Yoakam is de derde persoon die mogelijk aan de acteurslijst zal worden toegevoegd. Van origine is Yoakam een countrymuzikant, maar ook in de filmwereld is hij geen vreemde. Zo speelde hij onder meer in Wedding Crashers (2005) en net zoals Barry Pepper in The Three Burials Of Melquiades Estrada (2005). In The Lone Ranger zal hij dan misschien in de huid kruipen van de bendeleider Butch Cavendish die The Lone Ranger te grazen neemt en op sterven na dood achter laat.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren