Gerucht: Prey 2 countdown site telt af naar 1 maart

Sinds de aankondiging is het angstvallig stil geweest rondom Prey 2. Designer Nathan Cheever gaf eerder al aan dat de titel niet gecancelled is, maar dat neemt volgens hem niet weg dat de toekomst van Prey 2 onzeker blijft. Gelukkig lijkt de game nu weer een teken van leven te vertonen.

Op internet is namelijk een mysterieuze countdown-website genaamd Alien Noire verschenen. Op het eerste gezicht kun je weinig opmaken uit de website, maar leden van NeoGAF merkten op dat de broncode de woorden Prey, Prey2, Prey 2, FPS, Bethesda Softworks, Human Head Studios en Alien Noire bevatte. Deze woorden zijn inmiddels verwijderd. De technici bij NeoGAF maakten tevens uit de broncode op dat de countdown over 27 dagen is afgelopen. Het lijkt erop dat de puntjes op de website langzaam het logo van Prey 2 vormen.

Aan de onderkant van de website staat: “Tommy needs your help”. De domeinnaam is geregistreerd op naam van The Collective, die woont op 17677 S. Muskogee Ave in Tahlequah, Oklahoma.

Tommy is het hoofdpersonage van Prey 2. Hij is tevens een Cherokee en Tahlequah is de hoofdstad van één van de twee officieel erkende Cherokee-stammen in Oklahoma. Bovendien leeft Tommy in de game in Tahlequah. “The Collective” zou kunnen verwijzen naar het Prey 2-personage Dra’Gar, de maffialeider van Ceros die de gave heeft om te teleporteren.

De vraag blijft natuurlijk: is dit een officiële website van Bethesda, of gaat het hier om de creatie van een fan? Bethesda heeft nog geen officiële reactie gegeven, dus het lijkt erop dat we moeten wachten tot 1 maart.

  1.   
    theis's avatar

    Dat is dan wel een verbetering (als dit echt is). Eerder werd er nog gezegd dat het in Limbo was gezet.

  2.   
    SN0WIE's avatar

    Prey 1 was erg leuk, hoop dat ze nog wel een goede sequel maken, we zullen zien!

  3.   
    mmx's avatar

    Zou niet gek zijn als dit waar is ,maar we wachten af toch 🙂