Franse webwinkel toont GoldenEye Reloaded; screenshots vrijgegeven

Begin deze maand wisten we je al te melden dat Activision had bevestigd dat de nieuwe James Bond-game op de ComicCon, die dit jaar op 21 juli van start gaat, onthuld zal worden. Gezien het feit dat het bedrijf eerder al domeinnamen voor GoldenEye Reloaded registreerde, leek de kans groot dat dit de titel van het spel zal gaan worden. De Franse variant van de winkelketen Amazon bevestigde dat zojuist, want het online warenhuis voegde eerder vandaag zowel een PlayStation 3 als Xbox 360-versie van GoldenEye Reloaded aan zijn assortiment toe.

De webwinkel publiceerde tevens een reeks screenshots van het spel. Zowel de game zelf als de screenshots zijn inmiddels alweer van de site verwijderd, maar enkele vroege vogels hebben deze toch nog snel op weten te slaan. Je vindt de plaatjes hieronder. Volgens Amazon France zal GoldenEye Reloaded op 28 oktober 2011 verschijnen. Een officiële reactie van Activision blijft vooralsnog uit.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    gebruiker50081's avatar

    Ziet er niet verkeerd uit 🙂

  2.   
    Slayer61's avatar

    Hoogswaarschijnlijk een remake van GoldenEye die op de Wii verscheen paar maanden geleden.

  3.   
    Leon's avatar

    Hoop wel een fatsoenlijke remake en geen opgepoetste port. Maar omdat het er grafisch al redelijk uitziet, denk ik niet dat we met dat laatste te maken hebben.

  4.   
    MildBobbySauce's avatar

    Ziet er echt sick uit 😮 😮

  5.   
    Flapjack's avatar

    ik heb de wii versie gespeelt.. maar volgens mij komen dit soort beelden me vrij bekend voor. dus ik gok dat een opgepoeste port word. het kan ook aan mij liggen hoor. dat ik het gewoon verkeerd heb.