Jurassic Park 4 nog altijd op de tafel

Bijna tien jaar zijn er al verstreken sinds de laatste Jurassic Park in de bioscoop verscheen. Steven Spielberg heeft het idee voor een vierde deel echter nog altijd niet uit zijn hoofd gezet. Niet zo vreemd, aangezien het vooralsnog laatste deel 369 miljoen dollar opbracht.

Spielberg zou momenteel aan het brainstormen zijn met de scriptschrijver van Thor, Mark Protosevich. Volgens Universal gaat het nog niet om meer dan het bespreken van wat eerste ideetjes, maar als Spielberg daarbij iets te pakken krijgt lijkt het waarschijnlijk dat hij het niet meer los zal laten ook. Ook voor Universal lijkt het interessant te zijn om met het terugbrengen van Jurassic Park een tweede grote franchise te hebben, naast Fast & Furious.

De franchise leek over met de dood van schrijver Michael Crichton en dinosauriër ontwerper Stan Winston. Ook de grote ster van de franchise, Sam Neill, dacht dat het over was. Dat lijkt nu voorbarig te zijn. Laten we hopen dat, als het gebeurd, het weer als vanouds wordt. Net als deel één dus. We wachten af.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren