Meer details over Soul Calibur V bekend

Als wij verscheidene Japanse bronnen mogen geloven dan zijn er vandaag meer details op het internet verschenen over deel vijf van de Soul Calibur-franchise. Het grootste nieuws zal toch de bevestiging zijn van twee nieuwe characters, Patroklos en Pyrrha, beiden zijn een nageslacht van de overledene Sophitia.

Deze twee kinderen, die beiden geboren zijn in het Griekse Athene, konden niet over doorsnee jeugd spreken, aangezien hun vader vroegtijdig stierf aan een ziekte en hun moeder zelfs op vroege leeftijd werd vermoord. Patroklos kan zich nog genoeg herinneren van zijn eigen jeugd en weet dat hij ergens een zus op de aardbol heeft, Pyrrha dus. Maar Pyrrha zelf, de oudste dochter van Sophitia, herinnert zich niets meer van haar eigen jeugd en heeft zelfs geen weet van familie banden. Zullen deze twee elkaar nog eens vinden en herkennen?

Overigens zijn er ook enkele favorites uit voorgaande delen bevestigd. Hierbij kun je denken aan Mitsurugi, Siegfried en Ivy. In totaal zal de game over 30 personages gaan beschikken, waarvan de helft nieuw zal zijn.

Soul Calibur V verschijnt voor de Xbox 360 en PlayStation 3 in de loop van 2012.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren