Homefront 2 staat nog steeds in de planning

THQ heeft gisteren laten weten dat ze per direct twee studio’s heeft opgeheven. Het gaat hier om Kaos Studios en Digital Warrington.

Eerstgenoemde was verantwoordelijk voor het recente Homefront. Gamers vroegen zich dan ook af of het sluiten van de studio een direct einde van de serie betekende. Dit is niet het geval, zo benadrukt THQ baas Danny Bilson vandaag.

Volgens Bilson heeft Homefront een fantastische leerervaring bewerkstelligd voor de gehele uitgever, ook voor de franchise zelf. De ontwikkeling van een vervolg op het redelijk succesvolle Homefront zal in de handen van THQ Montreal liggen, die ook al een bijdrage heeft geleverd aan het eerste deel.

  1.   
    toeter83's avatar

    zorg gewoon dat homefront het online doet voordat jullie aan game 2 beginnen. Krijg alleen vastlopers als ik een lob by in wil gaan.

  2.   
    Hitman047's avatar

    ”toeter83″ schreef, "zorg gewoon dat homefront het online doet voordat jullie aan game 2 beginnen. Krijg alleen vastlopers als ik een lob by in wil gaan.
    "

    Juist vanwege het aantal bugs in de game zie ik liever dat ze aan een 2e deel gaan werken (en het dit keer goed doen) dan dat ze deel 1 achteraf nog proberen te fiksen. 😉

  3.   
    Stephan123's avatar

    De Xbox 360 versie van Homefront loopt als een zonnetje online . 🙂

  4.   
    Carcass's avatar

    Van mij mogen ze met de titel stoppen..

  5.   
    cool ice's avatar

    das mooi. ik ben wel benieuwd naar een deeltje 2. 🙂

  6.   
    toeter83's avatar

    ”Hitman047″ schreef, "[quote=”toeter83″]zorg gewoon dat homefront het online doet voordat jullie aan game 2 beginnen. Krijg alleen vastlopers als ik een lob by in wil gaan.
    "

    Juist vanwege het aantal bugs in de game zie ik liever dat ze aan een 2e deel gaan werken (en het dit keer goed doen) dan dat ze deel 1 achteraf nog proberen te fiksen. 😉 [/quote]

    Ik kom niet eens in de game

  7.   
    I_Eat_Noobsz's avatar

    ik heb geen enkel probleem gehad hoor, maar 1 ding dan

    LANGER SINGLE PLAYER!!! heb hem in 3 á 4 uur uitgespeeld!!!