Norris, van Damme en Travolta in beeld voor The Expendables 2

Binnen enkele maanden moet de productie van The Expendables 2 van start gaan, onder leiding van regisseur Simon West (Con Air, Tomb Raider, The Mechanic). Het grootste deel van de originele cast zal ook in deel twee aanwezig zijn, maar er zijn ook al volop geruchten over nieuwe namen. Zo wilde Sylvester Stallone heel graag dat Bruce Willis als vijand in het tweede deel zou spelen. Vandaag duiken er weer nieuwe namen op, en zeker niet de minste…

Volgens recente berichten zouden namelijk Chuck Norris, Jean-Claude van Damme, John Travolta en Arnold Schwarzenegger in beeld zijn. Uiteraard is het nog maar de vraag hoe groot hun eventuele bijdrage is, aangezien Willis en Schwarzenegger in de eerste film al een klein rolletje hadden. Daarnaast speelt Chuck Norris al jaren niet meer in grote producties, wat niet zo gek is gezien zijn leeftijd van 71 jaar. Een kort eerbetoon zou uiteraard tot de mogelijkheden behoren.

Vooralsnog blijft het bij geruchten, maar met het oog op de productiestart zal het niet lang meer duren voordat men officieel de leden van de cast bekend zal maken.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren