Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Mario Kart 3DS E3 2011 trailer

Mario zal eind dit jaar met z’n vele vriendjes de racebanen onveilig maken op de 3DS. Maar ook de lucht en het water zullen aan de olijke loodgieter moeten geloven, want men kan eindelijk zweefvliegen en het parcours zal regelmatig onder water doorlopen. Dit is te zien in de E3 trailer van Mario Kart 3DS.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ziet er wel vet uit maar ik hoef nog geen 3DS scherm is mij veels te klein.

  2.   
    PixelShooter's avatar

    Toen ik enkel het het nieuwsbericht las, ergens anders, dacht ik me dan toch wel een 3DS aan te schaffen: Mario Kart + onderzeeƫr + zweefvliegen = awesome!
    Maar nu ik de video zo bekijk, wat is het verschil? Als je van een grote hoogte valt, zweef je gewoon en het is nu ook gewoon mogelijk om onder water te rijden. Niets vernieuwends dus.

  3.   
    Potasnik's avatar

    Lelijk, gaar.. that’s it.

  4.   
    I Juggy I's avatar

    dat zweven , duiken en auto’s combi en is cool alleen die racebanen zijn er ook nog nieuwe in plaats die ouwe van de ds en wii?!? šŸ˜®

  5.   
    Xemus's avatar

    PixelShooter schreef, "Toen ik enkel het het nieuwsbericht las, ergens anders, dacht ik me dan toch wel een 3DS aan te schaffen: Mario Kart + onderzeeƫr + zweefvliegen = awesome!
    Maar nu ik de video zo bekijk, wat is het verschil? Als je van een grote hoogte valt, zweef je gewoon en het is nu ook gewoon mogelijk om onder water te rijden. Niets vernieuwends dus."

    Inderdaad zweven en onderzeeƫr, maar ook: kart aanpassen, niewe maps, etc.

    @JuggernautHaloNL
    Ja, er zijn nieuwe maps heb ik begrepen.
    ————————————————–
    Mij lijkt het een hele toffe game, maar niet dat het me overhaalt om een 3DS aan te schaffen, dan moeten ze toch met relatief betere games aan komen zetten.