Reggie legt uit waarom alleen controller Wii U getoond werd op conferentie

Zij die live de persconferentie van Nintendo gisteren volgden, zullen het zich waarschijnlijk wel hebben afgevraagd. Waarom liet Nintendo tijdens de onthulling van de Wii U alleen de controller zien en niet de console zelf? Reggie Fils-Aime, president bij Nintendo America, legde het in een interview uit.

Volgens hem ligt de focus bij de Wii U op de controller, deze zal de grootste verandering met zich meebrengen. Om die reden kon dus blijkbaar niet kort het apparaat zelf getoond worden. Reggie bevestigde ook het bericht dat de Wii U geen grafische oppepper zal geven aan Wii-titels die op de spelcomputer worden gespeeld. Alle Wii-titels zijn namelijk compatibel met de Wii U.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    ben wel benieuwd meer naar de console maar denk dat de controller toch net iets te groot is, Het ziet er wel vet uit maar heb zo de twijfels over de grote van de controller.

  2.   
    NiSh's avatar

    Je zag de Wii U in een filmpje, toen ze baseball gingen kijken. Het is gewoon een ronde Wii. Die controller is gewoon waar het om ging, en ik ben gelijk verkocht 🙂