Assassin’s Creed: Revelations vrijdag op PlayStation Network

Waar bepaalde games direct bij release zowel een fysieke launch kennen als een digitale versie op het PlayStation Network, lijkt Ubisoft eerst haar zinnen te zetten op het fysiek uitbrengen van games. Namelijk, Assassin’s Creed: Revelations is al te koop sinds november, maar krijgt nu pas een digitale release.

Vanaf aankomende vrijdag, 23 maart, zal het laatste deel van de Ezio-trilogie immers op het PlayStation Network verschijnen. Gamers met een regulier account krijgen online 35 procent korting op Revelations; PlayStation Plus-leden krijgen vijftig procent korting.

 1.   
  DGonlag2's avatar

  Die korting is dan wel netjes. Maar dat is korting gebaseerd op 60-70 euro. Terwijl je als je goed rondkijkt retail waarschijnlijk al voor 30 euro kan krijgen.

  Daar slaan ze op PSN ook de plank mis. Een volledig spel kost zo 65-70 euro, dat is duurder dan retail maar wel goedkoper om te leveren voor de makers… Dat klopt gewoon niet. Tel daarbij op dat je niet kan doorverkopen/inleveren en dan kom je toch al snel erachter dat het dikke onzin is allemaal.

  Als ze dat nou veranderen dan wordt digitaal games kopen veel aantrekkelijker.

 2.   
  lesroom's avatar

  je hebt helemaal gelijk