Wii U gaat gebruikmaken van de Unreal Engine 3

Steeds meer details worden bekend sinds de onthulling van de Wii U en daar horen engines ook bij. De Unreal Engine is in de game-industrie natuurlijk een van de meest bekende en we kunnen er niet omheen; de Wii U zal ook de nodige games krijgen die op de Unreal Engine zullen draaien. Om het nog mooier te maken, ook de technologie van de Unreal Engine 3 zullen we op de Wii U mogen bewonderen.

..isn’t an illogical conclusion to make.
De games die namelijk op deze machine zullen draaien, zijn Batman: Arkham City en Aliens: Colonial Marines. Epic Games lijkt nu dan ook achter de Wii U te staan en Mark Rein van het bedrijf zegt dat dit dan ook een logische keuze is.
The second Nintendo releases a piece of hardware that can run our engine well, we’ll be on it like water on fish.
Hoewel Epic Games nog niet veel zal onthullen over projecten op de Wii U, er lijkt toch een toekomst in te zitten. Rein noemt het ‘water, meet fish’, ofwel, de Unreal Engine draait prima op de nieuwe technologie van Nintendo. We zullen dus vast het nodige kunnen verwachten van deze engine.

  1.   
    Martinspire's avatar

    Dat is goed nieuws. Dat levert Epic nog meer geld op voor nog meer toffe games!

  2.   
    Rijstekorrel's avatar

    Martinspire schreef, "Dat is goed nieuws. Dat levert Epic nog meer geld op voor nog meer toffe games!"

    Ja idd 🙂

  3.   
    NiSh's avatar

    Ik wil wel weten hoe die controller vasthoudt 🙂
    Het is sowieso een insta-buy. Voor de persconferentie had ik nog een beetje spijt van me 3DS maar na de persconferentie gelijk NIET meer 😀

    On-topic:
    Deze engine is echt gestoord! Deze console wordt zo vet 😀