Star Fox Wii U zou opwindende, nieuwe features bevatten

De aankomende Wii U zal zoals gewoonlijk voorzien worden van Mario en Zelda, waarbij we ook een bevestiging hebben dat een nieuwe Super Smash Bros. onderweg is, samen met een nieuwe Pikmin. Er resteert echter één franchise die al lang niet meer aangeraakt is: Star Fox.

Met de recentelijke release van Star Fox 64 3D, die wij hebben kunnen voorzien van een welverdiend cijfer, heeft Official Nintendo Magazine aan Yusuke Amano, verantwoordelijk voor de zojuist genoemde titel, gevraagd of een Star Fox op de Wii U een mogelijkheid is.

De beste man kon hier helaas geen direct antwoord op geven; we zouden het antwoord op deze vraag eerder bij Shigeru Miyamoto moeten zoeken. Amano vertelde echter nog wel dat een Star Fox op de Wii U opwindende, nieuwe features zou bevatten, dus de potentie is er wel.

You’ll probably have to ask Miyamoto-san! But if we were to make a new one, it would probably have new exciting features that improve on what we’ve seen in Star Fox games before.

 1.   
  -Arthur-'s avatar

  Geweldig! Ik hoop 1 met een online multiplayer. 🙂

 2.   
  Tadao's avatar

  Als ze toch bezig zijn oude games terug te halen, de N64 had er eentje van metroid, het was free roam met een aarde achtige planeet dacht ik, ik weet de naam alleen niet meer, maar die zou ik graag terug zien

 3.   
  Superwasbeer's avatar

  Ik hoop dat je de Wii-U controller dan ziet als een soort cockpit, en het TV scherm de ruimte is weetjewel? Dat zou echt ubertof zijn

 4.   
  -Arthur-'s avatar

  Tadao schreef, "Als ze toch bezig zijn oude games terug te halen, de N64 had er eentje van metroid, het was free roam met een aarde achtige planeet dacht ik, ik weet de naam alleen niet meer, maar die zou ik graag terug zien"

  Volgens mij is er nooit een Metroid 64 verschenen…ik denk dat je een andere game bedoeld…toch niet Get Force Gemini?
  🙂

 5.   
  mmx's avatar

  Ik heb nog een N64 maar er was idd geen metroid bij .