Diablo III krijgt stijlvolle muis, headset en muismat

SteelSeries heeft bekendgemaakt de handen te sluiten met Blizzard om speciale spullen te maken voor Diablo III. Zo kunnen we onder andere een muis, een headset en twee verschillende muismatten verwachten. De spullen zijn te koop wanneer Diablo III in de winkels ligt.

De Diablo-muis zal een lasersensor bevatten die tot 5,000 CPI (counts per inch) kan zal tevens zeer stevig zijn. Het apparaat zal namelijk zeven ergonomisch gepositioneerde knoppen bevatten, die gegarandeerd tien miljoen muisklikken kunnen overleven, wat drie keer meer is dan de gemiddelde muis. Daarnaast zal het ding rood licht uitstralen op het scroll-wieltje, de CPI-indicator en het Diablo III logo. De SteelSeries Diablo III Mouse zal voor €69.99 over de toonbank gaan.

Ook de headset mag niet ontbreken, want deze zal ook rood kunnen oplichten uit de achttien LED-lampjes die in het ding zijn bevestigd. Dit licht kun je aan de randen en bij de drie Diablo-strepen kunnen zien. De headset kun je kopen voor €119.99.

Tot slot zijn er de muismatten die ieder een zeer stijlvolle afbeelding kennen. De rode is de Barbarian editie, terwijl de blauwe de Witch Doctor editie wordt genoemd. Beide zijn voor €14.99 te scoren.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Cyart's avatar

    damn die barbarian muismat is wel kei gaaf 8)

  2.   
    Sarge's avatar

    Damn 120 ballen voor die koptelefoon. Maar hij mag er echt wel wezen! Hoge kwaliteit zal er ook wel uitkomen dan..