GN U-Preview: Batman: Arkham City


Met de E3 in zicht zijn we op de redactie druk bezig om leuke, nieuwe dingen te bedenken en dat resulteert nu in de GN U-Preview! In GN U-Previews vragen wij aan jullie wat jullie willen weten over de games die Peter en Michiel in Los Angeles gaan checken. Kortom, jullie zijn onze baas en sturen ons op pad met een opdracht! Welke nieuwe features kunnen we verwachten, welke personages krijgen we te zien, hoe lang is de game, hoe verschilt het van de concurrentie, is er extra aandacht voor een PC-versie?

Kortom, jullie bepalen wat wij gaan onderzoeken en wij gaan op zoek naar antwoorden! Om het overzichtelijk te houden hebben we een aantal van de grotere games uitgezocht voor de U-Previews. En deze keer is het de beurt aan… Batman: Arkham City.

Batman: Arkham Asylum was toch wel een onverwachte hit. De game van Rocksteady Studios verraste vriend en vijand, dus niet zo gek dat een enorme groep fans al tijden uitkijkt naar het vervolg. En dat vervolgt komt er in de vorm van Batman: Arkham City. Wat wil jij straks lezen in de preview van dit nieuwe Batman-avontuur? Roept u maar!

Je kunt je vragen kwijt onder dit nieuwsbericht, of stel ze aan Michiel en Peter op Twitter via @chielb en @PetorGN. De Twitter-accounts zijn uiteraard ook een ideale manier om straks tijdens de E3 ‘real-time’ op de hoogte te zijn van alle activiteiten van de heren op de beursvloer (en tijdens de vele after-party’s).

P.S. Soms mag een ontwikkelaar nog niet alles verklappen, maar we doen ons best!

  1.   
    Dude…'s avatar

    is arkham city een echte freeroam game? en heb je ook keuzes tussen hoofd en zij opdrachten

  2.   
    Alfa Warrior's avatar

    Is het minder repetitief dan het Arkham Asylum? (Constant die grote op-pomp soldaten terug vinden en de joker die al een stuk of 10 keer voor je neus ontsnapt). (voor de rest heb ik er niks op aan te merken hoor).

  3.   
    Houserz's avatar

    Dude… schreef, "is arkham city een echte freeroam game? en heb je ook keuzes tussen hoofd en zij opdrachten"

    Het was al duidelijk dat het een free roam game word met zoals je zelf zegt zij missies en hoofdlijnverhaal waar je op elk moment tussen kan switchen.

  4.   
    MisterMDW's avatar

    Supervet ! 😀 Maar ik hoop gewoon dat wij vanaf de E3 nog wat beelden te zien krijgen van deze game 🙄

  5.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Houserz schreef, "

    ”Dude…” schreef, "is arkham city een echte freeroam game? en heb je ook keuzes tussen hoofd en zij opdrachten"

    Het was al duidelijk dat het een free roam game word met zoals je zelf zegt zij missies en hoofdlijnverhaal waar je op elk moment tussen kan switchen."

    Je moet de Free Roam niet zo letterlijk nemen zoals in Grand Theft Auto.
    maar meer zoals in Maffia 2 & L.A. Noire gaat het ongeveer worden.

  6.   
    jwgreece's avatar

    zitten er side-missions in zo ja, hoe worden die opgegeven (denk aan L.A Noire waar je de side-missions via je radio krijgt opgegeven) 🙂

  7.   
    firehopper211's avatar

    2 Vragen:

    1:Wordt de data van alles wat je hebt gehaaldt van Arkham Asylum over gebracht naar Arkham City?

    2:Krijgen we nieuwe upgrades van de oude wapens uit Arkham Asylum en zijn er ook exclusief nieuwe wapens voor Arkham City toegevoegd?

  8.   
    ChielB's avatar

    Leuke vragen, we gaan het uitzoeken! 🙂
    En meer vragen zijn uiteraard nog steeds welkom, hier of via Twitter. 8)

  9.   
    MisterMDW's avatar

    Toch nog een vraagje

    Komt er een demo net als voor Batman Arkham Asylum ? 🙂