Pyrrah en Nightmare maken hun opwachting in Soul Calibur V; gastpersonage al gekozen

Daishi Odashima bevestigde via Twitter dat Nightmare ook in het vijfde Soul Calibur-deel zijn opwachting zal maken. Het wezen, dat gevormd is uit het kwaad van Siegfried nadat deze was bezeten door Soul Edge, zal wederom als een speelbaar personage aanwezig zijn. Daarnaast heeft Namco Bandai bevestigd dat naast Patroklos, de zoon van Sophitia, ook haar dochter Pyrrah de ring van Soul Calibur V mag binnenstappen. Artwork van zowel Nightmare alsmede Pyrrah valt hieronder te bewonderen.


Ook interessant is dat Odashima heeft meegedeeld dat het gastpersonage voor de nieuwste toevoeging aan de reeks al is besloten. Toch mag de beste man ons verder niets meedelen, vanwege afspraken met het desbetreffende bedrijf. Wie wil Odashima echter in het spel zien? Hij vertelde dat hij het liefste figuren uit de Final Fantasy-reeks zou willen zien. Als Japanner, zei de man, denkt hij als eerste aan personages uit Japanse games. De criteria die Odashima eerder verbond aan de eventuele gastpersonages waren dat deze populair moesten zijn en deze wapens dienden te gebruiken die ook in het Soul Calibur-universum zouden passen.


Overigens betekent dit niet dat we daadwerkelijk Final Fantasy-personages kunnen verwachten, want het is nog maar de vraag of Daishi Odashima daadwerkelijk de uiteindelijke keuze kan maken, daar Namco Bandai hier waarschijnlijk voor verantwoordelijk is. Yoda en Darth Vader van Soul Calibur IV waren namelijk ook niet echt de figuren waar je bij het Soul Calibur-universum aan zou denken.

  1.   
    crazyshine4722's avatar

    Nightmare is altijd leuk om mee te spelen :D.