Ubisoft geeft sappige details over Assassin’s Creed: Revelations vrij; eerste trailer 7 juni

Assassin’s Creed: Revelations is een aankomende titel van Ubisoft waar veel van wordt verwacht en iedereen over heeft gehoord. Vandaag bracht Ubisoft enkele sappige details over het spel naar buiten. Allereerst is er een nieuwe teaser trailer om van te genieten. Aan het einde van deze video wordt onthuld dat we op 7 juni de eerste echte trailer van de game kunnen verwachten. Dit is natuurlijk tijdens de aankomende E3, maar opvallend is dat deze datum niet samen met de geplande E3 persconferentie van 6 juni valt.

Naast de nieuwe video maakte Ubisoft nog wat meer details bekend. Enkele van deze details waren al eerder genoemd, maar er zijn ook nieuwe nieuwtjes. In Assassin’s Creed: Revelations gaan we aan de gang met Ezio Auditore da Firenze die in de voetstappen van Altaรฏr treedt. Ezio beleeft een spannende reis om vijf belangrijke artefacten die de toekomst van de ‘assassins brotherhood’ bepalen te vergaren. Dit brengt hem naar Constantinopel waar de Templars de regio onstabiel dreigen te maken. Ezio zal zijn vijanden met nieuwe wapens bevechten, waaronder een hookblade, zelfgemaakte bommen en een verbeterde Eagle Sense.

Naast Ezio zullen we ook met de oude vertrouwde Altaรฏr kunnen spelen, maar hoe dit vormgegeven gaat worden is nog onduidelijk. Verder zullen enkele nieuwe karakters het Assassin’s Creed-universum betreden. Waaronder mede-assassin Yusuf Tazim, prins Suleiman en Sofia Sorto, een vrouw die haar liefde aan Ezio duidelijk wil maken. Ook de multiplayer zal in Assassin’s Creed: Revelations terugkeren. In Assassin’s Creed: Brotherhood maakte we hier voor het eerst kennis mee, maar in het aankomende spel zal de mulitplayer uitgebreider zijn. Meer modi, meer mappen en nieuwe karakters zullen hun intreden maken.

We verwachten meer nieuws op de E3 persconferentie van Ubisoft; deze zal 6 juni plaatsvinden. Verder krijgen we dus 7 juni een nieuwe trailer voor onze kiezen. Geniet ondertussen van het artwork dat ook nog eens is vrijgegeven.

Update: Er is ook een versie van de teaser opgedoken waar in plaats van 7 juni, 6 juni wordt genoemd. Het is dus goed mogelijk dat toch de nieuwe trailer toch tijdens de E3 persconferentie te zien zal zijn.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Drazo's avatar

    Ziet er heftig uit !

  2.   
    ikketjuh's avatar

    Epic artwork ๐Ÿ˜€

  3.   
    HashtagMcSwag's avatar

    ………..
    zeker cool de eerste artwork met hookblade kun je vast veel sneller kunnen klimmen en verplaatsten ๐Ÿ˜†

  4.   
    killing_'s avatar

    Drazo schreef, "Ziet er heftig uit !"

    je neemt me de woorden uit de mond ๐Ÿ˜›

  5.   
    desxeon's avatar

    WOW, zie screen 2 3 4 en 5 dan, wat een uitzicht ik ben gewoon jaloers op Ezio. ๐Ÿ˜ณ

  6.   
    Dominator070's avatar

    ZIEK gewoon! kan niet wachten..

  7.   
    DonutsRocks's avatar

    Volgens deze trailer komt de trailer wel op 6 juni.http://www.gametrailers.com/video/the-fate-assassins-creed/714258

  8.   
    DGonlag2's avatar

    Ziet er geweldig uit. Ben benieuwd hoe het spelen met Altair gaat werken. Speelde in AC2 ook altijd met hem (skin van Altair dan).

  9.   
    jwgreece's avatar

    Dit ziet er zeker ziek uit

  10.   
    Fabianb's avatar

    Netjes hoor ๐Ÿ™‚

  11.   
    Verluci's avatar

    dat ziet er echt ongelooflijk vet uit!

  12.   
    MisterMDW's avatar

    Ziet er goed uit ๐Ÿ˜€ leuke verjaardagscadeau’s zal ik krijgen dit jaar ๐Ÿ˜€
    7 juni jarig dus precies in de tijd van de E3 ๐Ÿ˜†

  13.   
    ms13694's avatar

    yaya altair!

  14.   
    Dr. D3nVil's avatar

    Nice dat artwork, ik hoop dat de MP heel wat beter is dan bij AC: B, want daar moet je echt te lang wachten ๐Ÿ‘ฟ