Onthul nieuwe NeverDead-informatie via Facebook

Om te laten zien dat social media belangrijk is voor de game-industrie, heeft Konami nu een ‘Like’-actie lopen op Facebook. Het gaat hierbij om de game NeverDead, waarbij je een demonenjager speelt, en als je de Facebook pagina van de game met een ‘vind ik leuk’ bestempelt, zal de zon rechts bovenin de afbeelding feller gaan schijnen.

As the numbers climb, more and more power will be given to the sun on the top right corner of the picture (as it gets hotter Arcadia will do ‘something’).
In de afbeelding zien we ook het vrouwelijke hoofdpersonage Arcadia, en bij een bepaald aantal Likes schijnt de zon dermate sterk, dat Arcadia ‘iets’ doet. Verder zal er bij verschillende aantallen ‘Vind ik leuks’ nieuwe artwork, screenshots en renders onthuld worden. Atsushi Tsujimoto, de lead designer van Arcadia, plaatst tevens achtergrondinformatie over de vrouwelijke demonenjager van NeverDead en het verhaal achter haar creatie.

Om meer van NeverDead te onthullen, vindt de NeverDead pagina op Facebook dan leuk. Voor informatie over NeverDead zelf, ga naar de officiële website van Konami.

NeverDead moet later dit jaar verschijnen voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Hieronder de betreffende Arcadia afbeelding waar het om draait.

  1.   
    Jarek's avatar

    We know you did it..its obvious.. – Where is the sun !

  2.   
    VybzKiller's avatar

    Fanta$y schreef, "We know you did it..its obvious.. – Where is the sun !"

    Haha! Das ook zo’n overdreven reclame. Ik ben benieuwd naar deze game 🙂

  3.   
    gebruiker50081's avatar

    Fanta$y schreef, "We know you did it..its obvious.. – Where is the sun !"

    Wat een vreselijke reclame 😛