NeverDead verschijnt februari 2012

NeverDead, een opmerkelijke creatie van Japanse bodem, had oorspronkelijk deze winter al in de schappen moeten liggen. Dit streven bleek echter iets te positief en uiteindelijk besloot Konami de game toch nog even uit te stellen, om de ruwe randjes wat te polijsten. Nu blijkt dat dit uitstel gelukkig te overzien is: de game zal op 3 februari 2012 al in de winkels liggen.

In NeverDead nemen spelers Bryce Boltzmann, op het eerste gezicht een doodnormale man, onder de knoppen. Al snel blijkt dat de demonenjager een speciale gave bezit waardoor hij niet kan sterven. Desondanks zal hij tijdens gevechten regelmatig ledematen verliezen, maar maak je geen zorgen: door eroverheen te rollen kan hij deze weer terugplaatsen aan zijn lichaam. Dat dit voor gruwelijke doch hilarische situaties kan zorgen, heeft Konami middels eerder vrijgegeven trailers wel bewezen.

  1.   
    FishHookz's avatar

    Ik weet nog niet wat ik van dit spel moet vinden xD Ik zag een trailer een tijdje geleden en ik heb daarna 5 min zitten nadenken over wat ik nou vind van deze game 😆

  2.   
    darkclown's avatar

    Ha-ha-ha. Wat een grappig concept…..grow up, please…

  3.   
    toqeer's avatar

    ik weet et ook niet met deze game twijfe ook? 🙂