Eerste NeverDead DLC onthuld; bevat nieuwe uitdagingen

Konami onthulde zojuist de eerste DLC voor NeverDead. Dit pakket draagt de eenvoudige titel “NeverDead Expansion Pack Volume 1” met zich mee en introduceert onder andere nieuwe personages en uitdagingen.

Spelers die het uitbreidingspakket binnenhalen kunnen in de coöperatieve modi aan de slag met Nikki Summerfield, een modieuze en charismatische popster. Gamers die liever met de demonenjager Bryce Boltzmann spelen worden ook niet vergeten: voor hem staan er twee nieuwe kostuums klaar.

Daarnaast kun je aan de slag met maar liefst drie nieuwe uitdagingen. De eerste heet Fragile Alliance en is een competitieve race waarin spelers langs verschillende checkpoints moeten rijden. Door vijanden aan te vallen kun je hen dwarsbomen. Bovendien zijn er, om het geheel nog lastiger te maken, meer vijanden en environmental hazards toegevoegd.

De tweede modus draagt de naam Onslaught met zich mee. Hierin wordt het volledige gekkenhuis-level sectie voor sectie toegankelijk en het doel is om zoveel mogelijk vijanden te verslaan. Demonen-zegels die het volgende gebied afschermen zullen verdwijnen zodra je genoeg slechteriken omlegt. Wat de derde uitdaging zal worden is nog niet bekend. NeverDead Expansion Pack Volume 1 verschijnt op 22 februari voor alle platformen.

  1.   
    FishHookz's avatar

    Wist niet eens dat deze game al uit was :S Ik zag een tijdje geleden een trailer van deze game maar er later nooit meer wat van gehoord 😮 Maarja, niet elke game is even bekend 😆

  2.   
    Kill Gamer 01's avatar

    ik heb ook weinig van deze game gehoord. kwam hem vorige week zaterdag tegen bij MediaMarkt. er is weinig reclame over de game gemaakt en niet al te veel beelden van de game. ik denk dat ik deze game ergens dit jaar nog ga kopen. maar eerst de grote titels! 🙂