Luchtdimensie bevestigd voor Minecraft

Eergisteren wist Notch, de grote man achter het befaamde Minecraft, een experiment te onthullen via Twitter, dat zowaar een luchtdimensie toonde in Minecraft. Hoewel dit slechts een test was en de beste man verder geen plannen in gedachten had, mogen we toch nog verblijd worden met deze luchtdimensie in een toekomstige update.

Deze beslissing is genomen nadat PC Gamer veel aandacht besteedde aan het item en Notch uiteindelijk toch nog bezweek onder de druk die de website als het ware uitoefende hierdoor. Wanneer deze bijzondere dimensie toegevoegd zal worden aan de bèta is vooralsnog niet bekend.

And because PC Gamer made such a big deal of the sky dimension, I guess I’ll have to finish it. Consider it confirmed.
Bekijk de screenshots van de luchtdimensie nog onderaan dit bericht.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Alfa Warrior's avatar

    Ik weet niet of dit echt leuk zou worden (zonder cheats) je bent namelijk wel erg snel door je resources heen geloof ik.

  2.   
    Steelpartyhat's avatar

    Dat ziet er Vet uit!

  3.   
    Redot's avatar

    @ alfa
    Dat is ook weer een uitdaging, maak een brug naar een ander eiland zodat je daar weer grondstoffen kan halen.

  4.   
    fabiankok's avatar

    Misschien opent dit ook wel nieuwe tactische uitdagingen, en ik denk niet dat je supersnel door je resources heen raakt, je moet ze alleen tactischer gebruiken om ook nog eventueel een brug te kunnen vormen.
    Ik vraag me alleen wel af hoe notch dan reaources implanteerd die normaal alleen op de bodem van het spel gevonden kunnen worden, want het lijkt me niet dqt het zulke diepe eilanden worden afgaand op de screens.

  5.   
    gragon3's avatar

    Zeker nice 🙂

  6.   
    Jarek's avatar

    Dat word een geweldige toevoeging 😀

  7.   
    Kilerden's avatar

    Wie gaat er Avatar na maken?

  8.   
    LegendJordy's avatar

    ziet er raar uit hahah word vast wel leuk want minecraft is leuk!

  9.   
    Boxer's avatar

    Eigenlijk is dit gewoon jammer van Notch. Er komt namelijk een mod aan die dit al toevoegd: de Aether! Ziet er beter uit en is al bijna af!

  10.   
    Redot's avatar

    boxer schreef, "Eigenlijk is dit gewoon jammer van Notch. Er komt namelijk een mod aan die dit al toevoegd: de Aether! Ziet er beter uit en is al bijna af!"

    Dat is een mod, sommige mensen willen/kunnen geen mods hebben door conflicten tussen mods enzo. Als het al in het spel zit is het veel handiger.

  11.   
    theis's avatar

    boxer schreef, "Eigenlijk is dit gewoon jammer van Notch. Er komt namelijk een mod aan die dit al toevoegd: de Aether! Ziet er beter uit en is al bijna af!"

    het is heel goed mogelijk dat notch die mod gaat gebruiken voor de update. is al eerder gebeurd met de better lighting mod.

  12.   
    Fox's avatar

    Ik hoop dat deze er komt want een stad in de lucht is zo makkelijker te bouwen:P

  13.   
    Update's avatar

    ZO VET! Ik last van Notch’s twitter dat het wel moeilijk was, het lukte wel met coderen, maar het zag er moeilijk lelijk uit!

  14.   
    Boxer's avatar

    theis schreef, "

    ”boxer” schreef, "Eigenlijk is dit gewoon jammer van Notch. Er komt namelijk een mod aan die dit al toevoegd: de Aether! Ziet er beter uit en is al bijna af!"

    het is heel goed mogelijk dat notch die mod gaat gebruiken voor de update. is al eerder gebeurd met de better lighting mod."

    De mod ziet er heel anders uit dan de screens, en is bijna klaar. Dus Notch zou niet perse een compleet nieuwe code en alles voor maken maar de mod kopiëren. En gezien de screens lijkt het erop dat dat niet gebeurd.

  15.   
    GENERAL_DS's avatar

    Ik hoop dat dit snel komt, ik kan wel een nieuwe uitdaging gebruiken.

  16.   
    Moon-Hero's avatar

    Kilerden schreef, "Wie gaat er Avatar na maken?"

    I’am in !

  17.   
    ChrissieOne's avatar

    Is er een Gamersnet server dan?

  18.   
    Moon-Hero's avatar

    Ja die is er , zie dit topic op het forum :
    http://www.gamersnet.nl/phpBB/viewtopic.php?t=23875

  19.   
    Exiardia's avatar

    Cool, maar is het nou zo dat je, als je het voor elkaar krijgt zonder dood te gaan, vanaf zo’n eiland ook weer terug naar het “vaste land” kunt gaan?, dat dit als het ware boven de gewonen wereld ligt?

  20.   
    lassieman's avatar

    Exiardia schreef, "Cool, maar is het nou zo dat je, als je het voor elkaar krijgt zonder dood te gaan, vanaf zo’n eiland ook weer terug naar het “vaste land” kunt gaan?, dat dit als het ware boven de gewonen wereld ligt?"

    Je kan gewoon ergens een punt maken waar je weer kunt respawnen (in de gratis versie iig)