Soul Calibur V zal ten minste 26 personages bevatten; eerste artwork beschikbaar

Er is inmiddels meer informatie beschikbaar over de aankomende toevoeging aan de Soul Calibur-reeks en velen kijken met name uit naar de beschikbare personages waarmee gevechten kunnen worden gevoerd. Aangezien het spel pas in 2012 zal verschijnen, heeft het ontwikkelteam hier nog geen specifieke details over vrijgegeven, maar wisten ze wel te melden dat er een mix zal zijn tussen nieuwe en oude figuren, waarbij laatstgenoemden nieuwe wapens en bepantsering zullen bezitten.

Toch heeft Bandai Namco wel aangegeven ten minste 26 speelbare personages in het spel te stoppen, maar aangezien Soul Calibur IV dit aantal ook had, zelfs zonder Darth Vader en Yoda uit Star Wars mee te tellen, zullen we wellicht toch meer figuren kunnen verwachten. Ook is er bevestigd dat gastpersonages aanwezig zullen zijn, waardoor het totale aantal wellicht nog meer zal worden opgeschroefd. Overigens kunnen we ook flink oudere figuren verwachten, want Soul Calibur V speelt zich 17 jaar na de gebeurtenissen van het vierde deel af.

In Soul Calibur V is Siegfried niet langer het hoofdpersonage meer, aangezien die rol ditmaal is weggelegd voor Patroklos, zoon van Sophitia. Deze nieuwe held is op onderstaand artwork te bewonderen.



Toch zal ook Siegfried zijn opwachting maken in de nieuwste Soul Calibur, want welk deel is nou compleet zonder deze man? Namco Bandai heeft hem echter een flinke make-over gegeven, want zijn bepantsering ziet er heel anders uit.


Soulcalibur V is op het moment slechts voor 10% af. De game staat voor de PlayStation 3 en de Xbox 360 voor volgend jaar in de planning.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ik ben wel benieuwd vond het altijd wel leuke games 😀