Het Assassin’s Creed: Revelations-team grootste van de reeks

We weten allemaal dat het hartje van Assassin’s Creed bij Ubisoft Montreal ligt en dat Jade Raymond met het eerste deel een succesvolle reeks heeft gecreëerd. Het lijkt erop dat met elke Assassin’s Creed-titel het team bij Ubisoft alleen maar groter wordt en dit is met Revelations, de tweede spin-off van Assassin’s Creed II, ook niet anders.

Assassin’s Creed has always been a Montreal production, and Montreal remains the lead studio, but this is a huge game.
Ubisoft heeft namelijk aangegeven dat het team dat aan Assassin’s Creed: Revelations werkt, een van de grootste ontwikkelteams ooit voor het bedrijf is en het grootste clubje mensen voor de reeks. De developer heeft voor de Montreal-studio mensen bijeengeroepen van de studio’s Annecy, Singapore, Quebec City, Bucharest en Massive.
The amount of time and data that goes into all of these systems to build the game is tremendous. So it’s a cooperative venture. We have different studios cooperating on different elements of the game.
Met deze extra manschappen werken ruim tweehonderd(!) mensen aan de game. Volgens Ubisoft is Revelations een gigantisch project, waardoor deze extra ontwikkelaars echt nodig zijn. Wij denken dat ook de tijd een rol speelt, omdat Revelations maar een jaar na Brotherhood verschijnt. Aan Brotherhood werkten tevens meerdere Ubisoft studio’s.

Verwacht Assassin’s Creed: Revelations in november voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

  1.   
    killing_'s avatar

    Dat belooft veel goeds 😛

  2.   
    huntedjohan's avatar

    je zou idd zeggen dat het haast wel een topper moet worden als er zoveel mensen aan werken.

  3.   
    ikkiewikkie's avatar

    huntedjohan schreef, "je zou idd zeggen dat het haast wel een topper moet worden als er zoveel mensen aan werken. "

    Een groot team zegt nog niet alles. Daarnaast wordt in het nieuwsbericht aangegeven dat ze waarschijnlijk maar een jaar hebben om aan de game te werken en dan heb je die extra mensen hard nodig.

    Hoe dan ook, ik kijk wel uit naar deze game. Je krijgt tenslotte niet elke dag de kans om te freerunnen met een halve bejaarde 8)

  4.   
    M@tthijs's avatar

    Het is natuurlijk ook logisch dat ze meer mensen nodig zullen hebben dan bij de productie van Brotherhood. Ze moeten nu weer een geheel nieuwe omgeving creëren.

  5.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Ongeloofelijk, ik weet nog dat Gamernet in die tijd dat ACB uit moest komen nieuws heeeft geplaatst dat Ubisoft zei dat Brotherhood een van de grootste Assassins Creed games was tot nu toe ging worden maar dat ze het nog groter kunnen maken ….
    Dat is zekker een pluim waard!! 8)

  6.   
    Moon-Hero's avatar

    Zolang de credits maar niet zo lang zijn als in brotherhood :p

  7.   
    cookymonster's avatar

    met maar een jaar tijd is het best logisch dat ze zoveel volk nodig hebben, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het een goede game zal worden 😉

  8.   
    sjoerd114's avatar

    wat ik altijd op de ps3 heb is dat het spel heel veel hapert echt bijna overal en vooral als ik gewoon door een dorp loop 😥 maar wat ik tot nu toe dan heb gespeeld is wel goed gelukkig heb ik het met online niet 😀

  9.   
    MildBobbySauce's avatar

    Was het maar November! 😥

  10.   
    Carcass's avatar

    klinkt wel veelbelovend. Zien dat de game nog weer wat uitgebreider wordt dan ACB, want hoewel dit een goeie game was sluipt uiteindelijk de herhaling er weer in.

  11.   
    ShadyXL's avatar

    Moon-Hero schreef, "Zolang de credits maar niet zo lang zijn als in brotherhood :p"

    Die word volgens mij nog langer xD Het zou fijn zijn als je de credits kon skippen :/ Anyways.. 200 mensen is nogal veel ;o Dit beloofd veel goeds!

  12.   
    DutchmanDevil's avatar

    can’t wait:D

  13.   
    HashtagMcSwag's avatar

    het verhaal kan wel langer en niet zo’n stomme MP trophy’s