Een hoge resolutie plattegrond van de Arkham City onthuld

Kunnen jullie nog de blauwe plattegrond herinneren van Arkham City die te vinden was in de geheime kamer van Arkham Asylum? Het was een slimme teaser naar het volgende deel, maar helaas was deze plattegrond nog niet zo goed te bestuderen.

Goed nieuws! De Batman Arkham City Community heeft een zeer scherpe afbeelding op haar site geplaatst waarin je elk gebouw en straatje terug kunt zien.

[SCREENSHOTS]

Zijn er slechtzienden in de zaal? Geen probleem, hier kun je de allergrootste versie bekijken. Een grote monitor is misschien wel handig.

  1.   
    ckerigon's avatar

    Hahah arkham approved ๐Ÿ˜›

  2.   
    Update's avatar

    lol! Weet je iig waar je moet zoeken ๐Ÿ˜€

  3.   
    mvsint's avatar

    Klein plaatje, met amper detail? (ook als je op de link klikt, vind ik het niet egt een groot duidelijk plaatje ofso)

  4.   
    firehopper211's avatar

    Ziet er goed uit. ๐Ÿ˜‰ ik wil meer Arkham City zien. ๐Ÿ˜†

  5.   
    DutchFreeze's avatar

    ”Mvs1989″ schreef, "Klein plaatje, met amper detail? (ook als je op de link klikt, vind ik het niet egt een groot duidelijk plaatje ofso)"

    Ten eerste het is een Thumbnail, die moet je aanklikken en dan vergroot ie ๐Ÿ˜‰

    En het staat er al bij, er is ngo een extra link. Die is zeker wle nice groot ๐Ÿ˜› Als je dat nog niet kan lezen ben je best wel down om eerlijk te zijn.

  6.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ik dacht eerst dat het 1ste plaatje de hoge was denk wat is die klein 3 kwart van me scherm was nog wit ๐Ÿ˜† , Maar idd het 2de plaatje is beter past precies op me scherm 23inch monitor ๐Ÿ˜€

  7.   
    mvsint's avatar

    DutchFreeze schreef, "

    ”Mvs1989″ schreef, "Klein plaatje, met amper detail? (ook als je op de link klikt, vind ik het niet egt een groot duidelijk plaatje ofso)"

    Ten eerste het is een Thumbnail, die moet je aanklikken en dan vergroot ie ๐Ÿ˜‰
    En het staat er al bij, er is ngo een extra link. Die is zeker wle nice groot ๐Ÿ˜› Als je dat nog niet kan lezen ben je best wel down om eerlijk te zijn."

    Volgens mij ben jij een beetje blind, want ik zeg dat als ik op de link klik, dat ik het nog steeds geen grote foto vind. En al helemaal geen hoge resolutie… + alleen een schets van gebouwen?
    Dit is groot: http://www.studiotoolsystem.com/images/samples/Test-Distagon40mm-f16.jpg

  8.   
    MisterMDW's avatar

    Volgens mij wijkt Rocksteady sowieso af van deze blauwdruk, gezien de trailers met o.a vele gebouwen lijkt het me sterk dat ze deze blauwdruk ook daadwerkelijk hebben aangehouden.
    Mochten ze dit toch wel hebben gedaan is het dan serieus mogelijk om nog naar het oude Arkham Island te gaan aangezien de brug aansluit op het Arkham City district ?
    Voor de rest hoop Rocksteady gauw meer laat zien van hun pareltje ๐Ÿ™‚

  9.   
    DGonlag2's avatar

    Nice, maar op de kaart zie je AA nog liggen. Misschien kun je weer daarnaartoe? Zou wel leuk zijn om weer te kunnen exploren. Als dat kan, dan koop ik het spel sowieso.

    Ik hoop verder dat het spel niet alleen nacht is zoals in Arkham Asylum (wel logisch aangezien het allemaal in รฉรฉn nacht gebeurt, maar echt leuk is het ook weer niet.) Het zou wel iets minder grauw mogen. (zo nu en dan.)