The Last Guardian en ICO en Shadow of the Colossus remakes uitgesteld

We zagen het helaas vrijwel allemaal al aankomen. The Last Guardian zal vrijwel zeker worden doorgeschoven naar 2012. Het hoofd van Team Ico, Fumito Ueda, verontschuldigde zich voor het uitstel en wijt het aan het nodig hebben van meer tijd voor het ontwikkelen van de game.

Maar naast dit slechte nieuws, zul je helaas nog meer drama vandaag moeten zien te verwerken. De ICO en Shadow of the Colossus remakes zijn ook uitgesteld. Beide remakes, die gebundeld zouden gaan worden, stonden gepland voor een release in de lente. Een blik naar buiten leert ons dat dat jaargetij helaas al verstreken is. We kunnen dus verwachten dat de remakes eind dit jaar, of wellicht zelfs pas volgend jaar, in de winkels zullen liggen.

Helaas.

  1.   
    M@tthijs's avatar

    Wat zonde. Had me er zo op verheugd. 🙁

  2.   
    jwgreece's avatar

    Jammer… Ik wil shadow of the colosuss zo graag spelen

  3.   
    Daniel Z's avatar

    The Last Guardian maakt voor mij niet heel veel uit, er komen dit jaar al te veel toppers aan xD. En als ze de tijd hard nodig hebben, prima.

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    Wel jammer maar beter spenderen ze er meer aandacht aan dat ze het goed afwerken dan te snel en dat er fouten in zitten en minder goed uit ziet : 🙂