Maker van The Last Guardian luidt het nieuwe jaar in met een teaser

Zodra het nieuwe jaar wordt ingeluid, barst ook de gamewereld van de gelukswensen over en weer. Maar genDesign, ontwikkelaar van onder andere The Last Guardian en Shadow of the Colossus, gooit direct de geruchtenmolen aan door een bijzondere afbeelding te posten.

Op de website van de studio van Fumito Ueda staat met grote letters “Happy New Year 2018, may this be a happy and fruitful year.” De afbeelding die onder de gelukswens is geplaatst zorgt voor opwinding in de community, want teast genDESIGN hier nu een nieuwe game?


Zowel het meisje in het zonlicht, als het deels zichtbare wezen aan de rechterkant komen beiden niet voor in eerder verschenen games van de studio. De artstyle heeft echter wel heel veel weg van bijvoorbeeld het prachtige The Last Guardian. Gelukkig zijn er altijd een aantal knappe koppen die meteen op onderzoek uitgaan en iemand is erachter gekomen dat in de broncode van de afbeelding ‘Beauty and the Beast 2018’ staat.

Het is nog onduidelijk wat deze afbeelding mag betekenen, maar mocht dit de eerste teaser zijn van een nieuwe game dan kunnen we daar waarschijnlijk lang op wachten. Fumito Ueda heeft voor The Last Guardian tien jaar nodig gehad.

  1.   
    mmx's avatar

    Als ze weer net zo snel zijn als met The last Guardian daan zijn we waarschijnlijk allemaal al met pensioen 😉