Resistance 3 Move- en 3D-ondersteuning bevestigd

Ben je fan van PlayStation Move en heb je daarnaast ook nog een 3D-TV? Dan lig je vast al onder de warme dekens van de nodige games die dit momenteel ondersteunen. Een game van ontwikkelaar Insomniac Games wordt nu aan dit rijtje toegevoegd.

According to the studio the features were added due to ‘overwhelming community demand’ and not any sort of executive order from Sony.
Het bedrijf heeft namelijk tijdens haar ‘3rd Annual Community Day’ in Hollywood bevestigd dat Resistance 3 Move en 3D zal ondersteunen. Insomniac zegt daarentegen dat Sony dit hen niet aandringt, maar dat het volledig is beslist vanuit feedback van de community en fans.

Resistance 3 is daarmee de derde grote shooter van Sony die deze features meekrijgt, naast Killzone 3 en SOCOM: Special Forces, die volgende maand verschijnt. Resistance 3 kunnen we op 6 september verwachten, exclusief voor de PlayStation 3.

  1.   
    Leon 2.0's avatar

    Dat was wel te verwachten. Het is ondertussen vrij duidelijk dat Sony zeker bij first party games de Move en 3D-ondersteuning er door pusht. Niets mis mee natuurlijk, er kunnen voor mij niet genoeg Move-games zijn. 🙂 Desalniettemin vind ik Resistance niet echt een interessante titel.