Probleempjes PC-versie Crysis 2 opgelost door patch

Het is natuurlijk nooit leuk wanneer je een game al bij de release hebt aangeschaft en thuis tot de ontdekking komt dat er nog wat mankementen aanwezig zijn waardoor je speelplezier een klein beetje wordt getemperd. Afgelopen week meldden PC-gebruikers enkele problemen te hebben met Crysis 2, zoals het niet kunnen aanmelden en het tonen van incorrecte pings. Het aanmelden-probleem is een mankement waar Crytek momenteel nog steeds hard aan werkt, maar de vandaag uitgebrachte patch verhelpt al een aantal andere problemen voor de PC-versie van Crysis 2:

    * Server Browser shows incorrect pings – Fixed
    * Some matches never initiate – Fixed
    * Faster text chat – As speedy as can be
    * Console re-enabled – Console has been re-activated
    * Cheat detection – Now in place to ensure all users are on a level playing field
    * Fix USB headset issues – Current issues have been addressed and fixed
    * Fix hologram icon staying on screen after being used – Fixed
    * Remove Auto Aim – This has now been completely removed due to overwhelming community feedback

  1.   
    PixelShooter's avatar

    Remove Auto Aim – This has now been completely removed due to overwhelming community feedback

    Het is $%#@| dan ook wel het PC platform! Net zoals andere console-achtige trekjes die zeker uit de PC-versie mogen.

  2.   
    Alias's avatar

    Je kan je natuurlijk zo druk maken als je wil dat ze het er in hadden zitten, maar je kan natuurlijk de ontwikkelaar ook credits geven omdat ze tenminste naar de community luisteren. Vind dat ze snel zijn gekomen met de patch, doen ook niet alle ontwikkelaars. 😉

  3.   
    Leon's avatar

    Inderdaad, valt me overigens de laatste tijd op dat ontwikkelaars steeds meer naar hun community luisteren. Zeer netjes.

  4.   
    yaxxo's avatar

    Toch jammer dat ze net niet goed genoeg naar hun community luisteren, aangezien duizenden mensen om mod support schreeuwen

  5.   
    ChielB's avatar

    Volgens mij hebben ze al laten weten na te denken of al bezig te zijn met mod tools. Dit is echter wel iets groters om uit te rollen dan een patch met wat gameplay-tweaks. 😉

  6.   
    See4urSelf's avatar

    Lekker snel gereageerd! Dat was nog weleens anders hoor 😉

  7.   
    DeAdSeYe's avatar

    Is dit nou een repost? Want afgelopen woensdag/donderdag stond ook een nieuws bericht over Crysis 2 update. Deze update heb ik afgelopen dinsdag al kunnen downloaden met de Crysis 2 launcher. Het is altijd nog versie 1.1. 🙄

    Ja was toen al in bezit van Crysis 2, alleen kon hem pas activeren om 12 uur snachts woensdag. Maar de patch kon ik al downloaden.

  8.   
    Sarge's avatar

    DeAdSeYe schreef, "Is dit nou een repost? Want afgelopen woensdag/donderdag stond ook een nieuws bericht over Crysis 2 update. Deze update heb ik afgelopen dinsdag al kunnen downloaden met de Crysis 2 launcher. Het is altijd nog versie 1.1. 🙄 "

    Ja dat dacht ik ook al 😕

  9.   
    yaxxo's avatar

    ChielB schreef, "Volgens mij hebben ze al laten weten na te denken of al bezig te zijn met mod tools. Dit is echter wel iets groters om uit te rollen dan een patch met wat gameplay-tweaks. 😉 "

    Eigenlijk niet echt, een mod SDK houdt in example files, een documentatie, en een editor en plug-ins, deze bestaan allemaal al, deze zijn namelijk al uitgelekt, alleen is er nog niks duidelijk over een officiele mod sdk of editor.

    Hetgeen dat ze al hebben aangekondigt is een indie SDK, ongeveer vergelijkbaar met UDK, wat deze zomer waarschijnlijk zal komen.

  10.   
    viceroy's avatar

    Meh, Dit is een repost van patch 1.1. Ik heb een maat die wanneer hij een server probeert te joinen z’n hele internet connectie er effe mee stopt, Geniaal gezicht. Wat is het met voornamelijk PC releases die nog niet volledig af zijn?