Stevige verkoop voor Homefront op eerste dag

Hoewel de meningen zijn verdeeld bij de pers en de game gemiddeld een 7,2 krijgt, zijn de verkopen van Kaos Studios’ Homefront niet mis. Op de eerste dag is de game in Amerika al ruim 375.000 keer verkocht. Hierbij moet gezegd worden dat dit aantal alleen van digitale en online fysieke exemplaren komt. De verkoop in winkels is nog niet meegeteld.

We are delighted with first day sales for Homefront and are already fulfilling re-orders for the game from multiple retailers.
Winkelketens zien echter graag nieuwe voorraden tegemoet. De singleplayer van Homefront schijnt erg kort te zijn, dus wij denken dat de multiplayer wel eens ijzersterk zou kunnen zijn.

  1.   
    Deadstriker's avatar

    Dan heeft de marketing goed zijn werk gedaan, singeplayer is veelste kort en de multiplayer is ook niet erg geweldig.

  2.   
    ReinsNL's avatar

    Deadstriker schreef, "Dan heeft de marketing goed zijn werk gedaan, singeplayer is veelste kort en de multiplayer is ook niet erg geweldig."

    Jup

    Storyline is donders goed.
    Maar de rest is f%cking slecht echt HEEL slecht.

  3.   
    gragon3's avatar

    Waarom zag ik dit gewoon aankomen. Vanaf het begin had ik al een idee dat it een erg slechte game zou worden. De singleplayer was de enige hoop en zelfs dat verknallen ze..

  4.   
    DeAdSeYe's avatar

    Goh, zo te zien ben ik niet de engiste met die mening. Had ook geen goed gevoel er over, het lijkt me wel een leuke game voor eenmalig. Maar voor de volle prijs, nee. Nu vrijdag Crysis 2, daar verwacht ik veel van.

  5.   
    Slayer61's avatar

    Ik heb het zelf niet gespeeld, maar zover ik kon lezen en heb gehoord van reviews, is het niet exact wat de mensen verwachtten. Of sommige mensen verwachten té veel…

  6.   
    timishier's avatar

    DeAdSeYe schreef, "Goh, zo te zien ben ik niet de engiste met die mening. Had ook geen goed gevoel er over, het lijkt me wel een leuke game voor eenmalig. Maar voor de volle prijs, nee. Nu vrijdag Crysis 2, daar verwacht ik veel van.
    "

    ik heb zelf ook hoge verwachtingen voor crysis 2. maar als blijkt dat crysis ook een overhypte cod ripoff word flikker ik me xbox uit het raam.
    😡

  7.   
    Fabianb's avatar

    timishier schreef, "

    ”DeAdSeYe” schreef, "Goh, zo te zien ben ik niet de engiste met die mening. Had ook geen goed gevoel er over, het lijkt me wel een leuke game voor eenmalig. Maar voor de volle prijs, nee. Nu vrijdag Crysis 2, daar verwacht ik veel van.
    "

    ik heb zelf ook hoge verwachtingen voor crysis 2. maar als blijkt dat crysis ook een overhypte cod ripoff word flikker ik me xbox uit het raam.
    😡 "

    filmen?

  8.   
    Pixelyser's avatar

    Heb toch maar lekker mijn centjes gespaard voor CRYSIS 2 ! :D1

  9.   
    FishHookz's avatar

    Mensen moeten echt hun bek houden hoor iedereen heeft commentaar over deze game maar het is een heel goede game de eerste game waar je geen amerikaan bent die de hele wereld red zoals bij Call of Duty en hier heb je voertuigen en vet groote mappen in de multiplayer EN NIET IN CALL OF DUTY en mensen die het er niet mee eens zijn zijn geen echte gamers… 😆

  10.   
    Deadstriker's avatar

    @Hierboven

    Domste comment van de dag.

  11.   
    hell gamer's avatar

    nou de domste comment van de dag heeft wel gelijk want de storyline van de singleplayer is echt ijzersterk de muliplayer is ook vet (als de battlefields leuk vind iniedergeval) 😛 😉

  12.   
    DeAdSeYe's avatar

    hell gamer schreef, "nou de domste comment van de dag heeft wel gelijk want de storyline van de singleplayer is echt ijzersterk de muliplayer is ook vet (als de battlefields leuk vind iniedergeval) 😛 😉 "

    Gelijk? Iedereen heeft toch zijn eigen mening toch? Als het spel echt super goed was, waarom dan al die commotie? Geen 1 spel is perfect, maar je mag best een mening over een spel hebben. Ben er ook niet mee eens tot ze zeggen tot Crysis 2 veel op CoD lijkt. Tegenwoordig word alles met CoD vergelijkt, omdat het gewoon overhype is. Alles wat tegenwoordig FPS is, word meteen vergeleken met CoD, terwijl alle gametypes en functies al eerder in diverse games terug zagen voordat CoD er was.

    En ben ook niet altijd eens met de media, maar als 8 van de 10 zeggen. Het is niet wat we hebben verwacht, dan klopt er ook iets niet.

  13.   
    ExtremeDotCom's avatar

    timishier schreef, "

    ”DeAdSeYe” schreef, "Goh, zo te zien ben ik niet de engiste met die mening. Had ook geen goed gevoel er over, het lijkt me wel een leuke game voor eenmalig. Maar voor de volle prijs, nee. Nu vrijdag Crysis 2, daar verwacht ik veel van.
    "

    ik heb zelf ook hoge verwachtingen voor crysis 2. maar als blijkt dat crysis ook een overhypte cod ripoff word flikker ik me xbox uit het raam.
    😡 "

    verkoop hem,verdien je er nog wat aan 😛

  14.   
    cool ice's avatar

    de game lijkt me best awesome. 🙂 ik ga hem ook zeker kopen, maar ik wacht eerst eens tot ze de problemen met crashes op consoles hebben opgelost. ik hoop dat dat snel gebeurt.

  15.   
    sthij's avatar

    battlefield bad company 2 of dit ik weet het niet meer storyline hier lijkt me vet maar kort 🙁

  16.   
    desxeon's avatar

    Ik haal deze game wel uit de budget-bak, want van deze verhalen die ik hier hoor wordt ik ook niet echt blij van.

  17.   
    spychohead's avatar

    desxeon schreef, "Ik haal deze game wel uit de budget-bak, want van deze verhalen die ik hier hoor wordt ik ook niet echt blij van."

    dit^^ (van wat ik gehoord heb is deze singleplayer binnen 5 uur uitgespeeld daar ga ik dus geen 60 euries
    voor betalen.multiplayer niet meegerekend aangezien ik zeer weinig games online speel.tenzij ik er wat aan vind zoals mw2 heb er +/- 500 uur online inzitten.

  18.   
    MaTriX's avatar

    Ik ben puur een SP en hou absoluut niet van MP, ik heb enorm genoten van de SP van Homefront alleen na het uitspelen direct terug gebracht naar de winkel want het was me 48 eurie niet waard (ik krijg 20% korting op me games), ik koop hem zeker terug zodra die een euro of 20 is want hij had voor mij zeker een replay waarde.

  19.   
    I_Eat_Noobsz's avatar

    ik wil em nog steeds kopen, maar tog niet gedaan.
    als ik hem koop word het op een zaterdag zodat ik de SP kan uitspelen en de MP een paar uurtjes van kan genieten, dan breng ik hem terug en neem ik Crysis 2

  20.   
    bender's avatar

    reclame maken helpt nu eenmaal 😀

  21.   
    Exiardia's avatar

    bender schreef, "reclame maken helpt nu eenmaal :D"

    Ik heb nergens reclame, behalve op gamersnet en andere gameswebsites geen reclame gezien, en voor het grote publiek moet je ook wel ergens anders adverteren lijkt me

  22.   
    Carcass's avatar

    Ik vind nog steeds de SP lang zat. Maar nu moet ik ook zeggen dat ik deze zwaar ruk vind. Slechte AI en absoluut geen gevoel bij de game. Teveel standaard shit en niet echt een verhaal die boeiend overkomt omdat het gros hiervan verteld word met wat vage foto’s erbij. En dan het meest ergerlijke is nog het wachten op je team, die je ook nog eens niets zelf laten doen. Neem nou die domme sniper momenten bij die hele.. moet je fucking wachten tot ze a toestemming tot schieten hebben gegeven en dan moet je b ook nog eens wachten tot het markeringtje rood is, anders kun je die trage ellende weer op nieuw doen.

    Nee ze hadden beter de SP kunnen laten zitten en meer aandacht aan de mp kunnen besteden (die ik verdamme nog steeds niet kan spelen omdat de mede gamers vastlopen :S)

  23.   
    Cyb3rp3n0zah's avatar

    wel wat een dompjertje geworden zie k wel.. gelukkig tog maar ACB gekocht, zag homefront nog staan in de schappen dacht.. Naaaahhh 😉