Peter Molyneux bestolen, kun jij helpen?

Peter Molyneux, baas van Lionhead Studios en bedenker van onder andere Dungeon Keeper en Fable, staat bekend om zijn overenthousiaste beschrijvingen van videogames die nog lang niet uit zijn. De een heeft er een hekel aan, de ander vindt het geweldig. Maar je moet de beste man één ding nageven: de games die hij uitbrengt kunnen zich vrijwel altijd tot de hoogste klasse rekenen. Molyneux heeft inmiddels een flinke reputatie opgebouwd, dus je zou denken dat geen inbreker het in zijn hoofd zou halen om hem te bestelen. Helaas bleek dit in de praktijk tegen te vallen en zijn z’n laptop, iPad en paspoort afgelopen nacht gestolen uit zijn auto. Via Twitter heeft de beste man een oproep gedaan en hij belooft de vinder een aardige beloning…

Degene die Molyneux al zijn gestolen spullen teruggeeft kan een beloning van meer dan 1000 pond verwachten. Was jij afgelopen nacht dus in Stamford Brook in London en heb je daar toevallig bovenstaande objecten uit een auto gestolen, stuur ze dan (samen met je rekeningnummer uiteraard) weer terug naar onze arme Peter zodat hij verder kan met zijn baan. Want wees eerlijk, je wilt het uitstel van Milo and Kate toch niet op je geweten hebben?

  1.   
    DeAdSeYe's avatar

    Ha sorry, kon het niet laten. 😆 Was even nieuwschierig of hij nog nieuwe projecten had lopen. 😳 Maar goed word weer een dagje shoppen bij de Media Markt. 😉

    Nahh, mag er eigelijk geen grapjes over maken! Ik hou er maar over op, want ik loop dagelijks met een laptop overstraat. Volgende week zal alle site’s overspoelt worden met nieuwe *uitgelekte* informatie.

  2.   
    Leon's avatar

    Met al die waardevolle informatie op zijn laptop kun je vast veel meer dan 1000 pond vragen 😛

  3.   
    Faex's avatar

    Eigen schuld dikke bult. Wie laat zijn (dure) Laptop, Ipad en paspoort nou in de auto liggen. Geen medelijden met hem. Zoals ik al eerder zei: Eigen schuld.

  4.   
    DeAdSeYe's avatar

    Faex schreef, "Eigen schuld dikke bult. Wie laat zijn (dure) Laptop, Ipad en paspoort nou in de auto liggen. Geen medelijden met hem. Zoals ik al eerder zei: Eigen schuld. "

    Een auto is een privé eigen dom. Dus als het uit je auto word gestolen dan is het je eigen schuld? Ze hebben gewoon met hun fikke vna andermans spullen af te blijven. Een auto is ook gewoon eigendom van iemand, en die plek moet ook gewoon veilig zijn voor je spullen.

    En als ik iets te drinken wil en moet nog een tijdtje rijden, ga ik niet alles mee slepen om 1 flesje te halen. En mischien was hij nog niet eens thuis. Anders had die het allang al mee naar binnen genomen, en zelfs als hij nog thuis zou zijn dan hebben ze nog geen recht om in iemand auto in te breken.

  5.   
    HardCoreGamer™'s avatar

    1000 Pond! Ik geef meteen mijn iPad aan hem! 😛
    Heb ik zelfs nog dikke winst… Zeg ik wel dat die dief hem via iTunes gereset heeft.
    En de laptop is dan wel kapot… 😆

  6.   
    Hitman047's avatar

    1000 Pond? Neuh, dan hou ik liever zijn spullen. 😛

  7.   
    DutchFreeze's avatar

    Faex schreef, "Eigen schuld dikke bult. Wie laat zijn (dure) Laptop, Ipad en paspoort nou in de auto liggen. Geen medelijden met hem. Zoals ik al eerder zei: Eigen schuld. "

    Dus als je je auto ergens neerzet, bij een iwnkelstraat ofzo, en hij word gestolen…
    Is het dan ook nog je eigen schuld?
    lame?

    Ik vind wel dat het dom is om zulke spullen in je auto te laten liggen, maar het is niet je eigen schuld als ze dan gestolen worden.

  8.   
    KamaraadCommunist's avatar

    Was dat zijn auto dan?

  9.   
    RivetingFish's avatar

    lekker handig om dat in je auto te laten lichen 😛

  10.   
    cool ice's avatar

    vervelend voor hem. maar het is ook aardig dom om een laptop, ipad en paspoort in de auto te laten liggen. 😕 dan vraag je er toch een beetje om.

  11.   
    ckerigon's avatar

    Wat een mongol zeg die dief..
    Neem dan ook meteen de auto mee 😛 durf te wedden dat ie prima bakkie heeft xD

  12.   
    bender's avatar

    lol hij moet zijn rekeningnummer ook geven, als hij het geld dan stort dan hangt hij 😛

  13.   
    sthij's avatar

    ckerigon schreef, "Wat een mongol zeg die dief..
    Neem dan ook meteen de auto mee 😛 durf te wedden dat ie prima bakkie heeft xD "

    jah dacht ik ook maar ik denk dat hij dat echt niet meer terugkrijgt die dingen zijn de volgende dag al verkocht heb ik helaas ervaring mee 😡

  14.   
    Leon's avatar

    Een dief die in een auto kan inbreken hoeft niet per se ook een auto te kunnen stelen… Een auto starten zonder sleutels is heel wat lastiger dan een raampje inslaan 😉

  15.   
    nuclearnemo's avatar

    L30N schreef, "Een dief die in een auto kan inbreken hoeft niet per se ook een auto te kunnen stelen… Een auto starten zonder sleutels is heel wat lastiger dan een raampje inslaan ;)"

    Heb je daar ervaring mee?:P

    Maar goed….denk niet dat hij zijn spullen ooit nog terug krijgt….zijn allang doorverkocht of uitelkaar gehaald. En het paspoort zal wel gebruikt worden voor een valse identiteit van iemandXD

  16.   
    Jarek's avatar

    nuclearnemo schreef, "

    ”L30N” schreef, "Een dief die in een auto kan inbreken hoeft niet per se ook een auto te kunnen stelen… Een auto starten zonder sleutels is heel wat lastiger dan een raampje inslaan ;)"

    Heb je daar ervaring mee?:P
    Maar goed….denk niet dat hij zijn spullen ooit nog terug krijgt….zijn allang doorverkocht of uitelkaar gehaald. En het paspoort zal wel gebruikt worden voor een valse identiteit van iemandXD"

    Algemeen bekend lijkt me ? 😀

  17.   
    Kpyne's avatar

    ik wil meer dan 1000 pond voor dat krent! 😛

  18.   
    RoHoutje's avatar

    Ik zou graag helpen zoeken, alleen ben ik niet 1…2…3 in Londen… 😛

  19.   
    Sarge's avatar

    ”Hitman047″ schreef, "1000 Pond? Neuh, dan hou ik liever zijn spullen. 😛 "

    Me 2 😛

  20.   
    Exiardia's avatar

    Rohost schreef, "Ik zou graag helpen zoeken, alleen ben ik niet 1…2…3 in Londen… 😛 "

    Lol, dacht je dat ze ergens in het park verstopt liggen ofzo 😛

    wel sneu voor die gast, niet dat z’n spullen gestolen zijn (hij heeft toch geld zat), maar die projecten waar hij mee aan het werk was, dat moet echt kut zijn.