Batman: Arkham City 8 uur lang; 20+ uur met zijmissies

Er gingen de laatste tijd nogal wat geruchten dat Batman: Arkham City een multiplayer modus zal bevatten. Deze zijn echter onlangs door Dax Ginn, marketing manager van Rocksteady, de grond in geboord. De beste man gaf aan dat men er opzettelijk voor heeft gekozen om enkel een singleplayer modus te ontwikkelen:

We didn’t want to do a multiplayer game because it would have meant splitting the team in half really – having guys focusing on the multiplayer mode while the other half focused on the single-player game. I think that would have resulted in two average games rather than one awesome game.
De hamvraag blijft dan: biedt de game wel genoeg waar voor zijn geld als we het enkel van de singleplayer moeten hebben? Dax Ginn wist ons gerust te stellen: hij gaf aan dat de gametesters acht uur nodig hadden om de game uit te spelen. Dit is exclusief alle zijmissies, want als je die allemaal wilt doorspelen dan ben je al snel 20 tot 24 uur zoet met de game. Daarnaast meldde Ginn dat we de komende maanden genoeg aankondigingen kunnen verwachten die het ontbreken van een multiplayer geen probleem maken:
In terms of replayability or filling out a single-player story with additional features, there are more announcements that we’re going to make, which I think will solve that problem.
Tot slot wist Ginn te melden dat 80% van Arkham City zich af zal spelen op de straten en slechts 20% binnenshuis. Batman: Arkham City staat gepland voor een release op 21 oktober 2011.

  1.   
    bender's avatar

    en toen ging de lust naar deze game weg…

  2.   
    ms13694's avatar

    bender schreef, "en toen ging de lust naar deze game weg…"

    Met al die zijmissies is het anders behoorlijk lang, veel langer had ik niet nodig voor Arkham Assylum

  3.   
    Ken2BE's avatar

    bender schreef, "en toen ging de lust naar deze game weg…"

    Waarom??? Ik vind het juist geen geweldig,geen kutMP.Alleen een geweldige SP. ๐Ÿ˜€

  4.   
    PsYkOfOoL's avatar

    Bijna elke game was 8 uur? de gemiddelde gamer doet ‘r misschien 8 a 10 uur over, + je kan gewoon rondvliegen hoop ik en lopen in de stad, dus tel daar nog maar een paar uur op. oprotten met die multiplayer hoef ik niet en wil ik niet, daar is deze game niet voor gemaakt, kan niet wachten op deze game

  5.   
    MisterMDW's avatar

    en nu is het afwachten op gameplay beelden ๐Ÿ˜€

  6.   
    Slayer61's avatar

    Da’s mooi om te horen, in dit geval, lezen! ๐Ÿ˜›

  7.   
    bender's avatar

    Ken2BE schreef, "

    ”bender” schreef, "en toen ging de lust naar deze game weg…"

    Waarom??? Ik vind het juist geen geweldig,geen kutMP.Alleen een geweldige SP. ๐Ÿ˜€ "

    het gaat erom dat hij slechts 8 uur lang is. ik vind dat veel te kort. en de zijmissies zijn misschien vind alle taarten die verspreid zijn over de kaart ofzo.

  8.   
    Leon's avatar

    Nee, zijmissies zijn dingen als Calendar Man challenges enzo.

  9.   
    Superwasbeer's avatar

    L30N schreef, "Nee, zijmissies zijn dingen als Calendar Man challenges enzo."

    Dat is bijna hetzelfde….

  10.   
    Ken2BE's avatar

    Ik had in arkham asylum alle raadsels opgelost,da was wel fijn.

  11.   
    MisterMDW's avatar

    bender schreef, "

    ”Ken2BE” schreef, "[quote=”bender”].."

    Waarom??? Ik vind het juist geen geweldig,geen kutMP.Alleen een geweldige SP. ๐Ÿ˜€ "

    het gaat erom dat hij slechts 8 uur lang is. ik vind dat veel te kort. en de zijmissies zijn misschien vind alle taarten die verspreid zijn over de kaart ofzo.[/quote]

    Ja en tegenwoordig doe je over een gemiddelde shooter toch ook maar 8 uur ? ๐Ÿ˜† bovendien heb je waarschijnlijk nog verhaal vertellende filmpjes en ga je vast wel een paar keer dood door misschien wel een bossfight, sowieso staat er niet in het artikel op welk moeilijkheidsniveau deze test is gedaan dus je kan er nog niet echt wat over zeggen vind ik ๐Ÿ˜ณ

  12.   
    Fabianb's avatar

    Leuk voor tussendoor hoor! ๐Ÿ™‚

  13.   
    firro's avatar

    himm 28 uur,, wel weinig

  14.   
    limsma's avatar

    kijk dat is nou een fatsoenlijke lengte voor een game

  15.   
    UberProSure's avatar

    ik speel deze game zoiezo wel, ik vond de vorige Arkham Asylum super vet, dus deze zal denk ik ook niet tegenvallen! ๐Ÿ˜‰

  16.   
    Debsterr's avatar

    Mwah, ik vind 8 uur ook wel aan de korte kant. 12 Uur verhaallijn vind ik toch wel fijn voor een game met alleen sp. Leuk, die zijmissies, maar daar heb ik niet altijd zin in.

  17.   
    Fabianb's avatar

    volgens mij is het gewoon 8 uur puur missies, het is een open wereld game toch? Dus je hebt altijd wel andere dingen tussendoor + ook nog eens reistijden en dan doe je ook nog wel eens wat gewoon voor de lol. Dus neem het dan niet te serieus.

  18.   
    yapo's avatar

    mikeydw schreef, "

    ”bender” schreef, "[quote=”Ken2BE”].."

    het gaat erom dat hij slechts 8 uur lang is. ik vind dat veel te kort. en de zijmissies zijn misschien vind alle taarten die verspreid zijn over de kaart ofzo."

    Ja en tegenwoordig doe je over een gemiddelde shooter toch ook maar 8 uur ? ๐Ÿ˜† bovendien heb je waarschijnlijk nog verhaal vertellende filmpjes en ga je vast wel een paar keer dood door misschien wel een bossfight, sowieso staat er niet in het artikel op welk moeilijkheidsniveau deze test is gedaan dus je kan er nog niet echt wat over zeggen vind ik ๐Ÿ˜ณ [/quote]

    Tegenwoordig hebben gemiddelde shooters WEL een multiplayer + 8 uur singleplayer waarvoor dezelfde argumentatie (cutscenes, moeilijkheidsgraad) geldt… Vindt ’t dus al met al toch weinig voor een game waar ik hoge verwachtingen van heb.

  19.   
    LennardF1989's avatar

    Hoe lang deed je over de eerste?

    Precies.

    PROFIT!