Test Drive Unlimited 2 geteisterd door bugs

Test Drive Unlimited 2 is sinds vrijdag officieel verkrijgbaar (al verzonden veel winkels de game al een week eerder), maar al sinds de launch wordt de game geteisterd door bugs en glitches. Veel spelers kunnen niet op de servers inloggen, hebben corrupte savefiles of kunnen hun zonnebril niet meer af doen. Ook zou het spel leiden onder veel schoonheidsfoutjes, waaronder spookmotoren met paarse wielen zonder bestuurders die door de straten van Ibiza rijden.

Maar hulp is onderweg. Eden Games is momenteel hard bezig de problemen te verhelpen, maar daarom zullen enkele features (waaronder Car Clubs en My TDU2Life) tijdelijk niet beschikbaar zijn. Atari gaf aan dat we binnen 24 uur de eerste oplossingen mogen verwachten:

We’re still seeing reports from players stating that they can’t log in. Getting this fixed is a high priority issue for us and we hope to have it fixed soon.

[…]

Additionally, we are also seeing intermittent connectivity issues with the PC platform regarding multiplayer connectivity within the game. These issues are being looked into as well.

[…]

We’ll continue to work on updates throughout the day. There are several fixes in the works that are scheduled to go live soon, once they have been finalized and tested by QA. The ETA on these updates is Monday evening, Pacific time at the earliest.

Mensen die al dagenlang met een zonnebril op hun snuit lopen moeten dus nog even geduld hebben, maar onthoud: hulp is onderweg.

  1.   
    DeAdSeYe's avatar

    Oei dat is niet zo goed, hopelijk lossen ze het snel op!

  2.   
    Dark_Phoenix's avatar

    Ik heb gelukkig niet al te veel last van. Alleen dat er paar uurtjes niet kan spelen omdat ze dus bezig zijn om de problemen te verhelpen. Of omdat het ook bij de bugs hoort. Bij casino heb ik wel eens geld verloren door een disconect. Maar ik merk wel dat er veel mensen echt boos zijn op Atari bij de forums.

  3.   
    Hitman047's avatar

    Bugs zijn wel een flink probleem, ja. Maar de tijd dat het wel werkt maakt een hoop goed. 😉

  4.   
    G-6's avatar

    ik wil het spel ook wel kopen, als ik dit nieuws-bericht lees kan ik beter nog eventjes wachten.

    p.s: weet iemand hoeveel ruimte het spel op de PS3 nodig heeft

  5.   
    =3's avatar

    ”G-6″ schreef, "p.s: weet iemand hoeveel ruimte het spel op de PS3 nodig heeft"

    Circa 2GB.

  6.   
    Leon's avatar

    Vreemde gewoonte die je de laatste tijd steeds vaker ziet, een spel uitbrengen dat nog niet af is en dan een paar dagen na de release een patch uitbrengen…

  7.   
    LouisvanGaal's avatar

    Ja Presies als het het gewoon eerst een goed uittesten dan kun je het gelijk fixen. 😉

  8.   
    GENERAL_DS's avatar

    altijd jammer als er bugs in een spel zitten.

  9.   
    cool ice's avatar

    L30N schreef, "Vreemde gewoonte die je de laatste tijd steeds vaker ziet, een spel uitbrengen dat nog niet af is en dan een paar dagen na de release een patch uitbrengen…"

    ja idd. wel vreemd dat er zo veel problemen mee zijn. maarja gelukkig gaan ze het meteen fixen! 🙂

  10.   
    Rijstekorrel's avatar

    spookmotoren met paarse wielen zonder bestuurders die door de straten van Ibiza rijden

    Haha vet dat wil ik zien 😆

  11.   
    DoublePost's avatar

    Alleen last gehad van dat mijn wielen opeens vast zaten in een auto waar ik tegenop was gereden ._. Dit was overigens naar een paar keer sturen weg, voor de rest nog geen bugs gehad :).

  12.   
    FRENZY 14's avatar

    geen beste start……. 🙁

  13.   
    ms13694's avatar

    desondanks een geweldige game! 🙄

  14.   
    squidgyboy's avatar

    dit is goed nieuws

  15.   
    FioranoJC's avatar

    Ik denk persoonlijk dat ze het spel nog wel een maandje langer hadden mogen doortesten. Op die manier heb je gewoon een goede start zonder al te veel bugs en connection problemen die we nu ervaren.

    Gister hopeloos meerdere keren geprobeerd om met een vriend een beetje te kunnen touren door het eiland, maar van ellende en server problemen ben ik maar tv gaan kijken.

    In iedergeval wel goed van atari dat ze er iets aan doen.

  16.   
    houtblok's avatar

    ik kan ook niet inloggen