Test Drive Unlimited 2 krijgt gratis DLC

De eerste DLC voor het racespel Test Drive Unlimited 2 is een feit. The Exploration Pack, zoals de DLC genoemd gaat worden, is ontwikkeld om een groot aantal problemen in de game te verhelpen. Hierbij kun je denken aan het lanceren van jouw bolide door een fout in het wegdek of het probleem waardoor auto’s in de lucht eindigen wanneer gamers de kaart openen terwijl ze vallen.

Tevens worden er twintig nieuwe evenementen met twee nieuwe evenement-types voor Convoy-missies aan de game toegevoegd. Ook worden er twee nieuwe auto’s beschikbaar gesteld, de Lancia Stratos version Rallye en Dodge Charger 1969. Als laatst krijgen de spelers nu ook de mogelijkheid om hun bolides bij een autohandelaar te verkopen, inclusief auto’s die in een challenge zijn gewonnen.

De gratis uitbreiding is sinds dit weekend te verkrijgen voor de PC en zal binnenkort voor PlaySation 3 en Xbox 360 uitkomen.

  1.   
  2.   
    Update's avatar

    GOED! ik ben zeker in voor een update, spel is al goed, maar die bugs waren inderdaad irritant..

    en: Binnenkort voor ps3 en 360, praten we dan over 1 week, of 2 maanden?

  3.   
    JohnnyBNL's avatar

    Deze studio Eden Games moet sneller werken aan DLC’s. Het duurt te lang voor dat er alweer iets nieuws aan komt.

  4.   
    Update's avatar

    Johnnnyboy15nl schreef, "Deze studio Eden Games moet sneller werken aan DLC’s. Het duurt te lang voor dat er alweer iets nieuws aan komt."

    Mee eens, toen ik dit bericht zag dacht ik: He! dat spel heb ik ook nog! Was een tijdje heel leuk, maar dan wordt het al gauw saai…

  5.   
    marklin989's avatar

    dat hij gratis uitkwam wist ik al van net na de release.

  6.   
    meatball's avatar

    Lol, TU2 is op steam zelf nog maar 20 Euro… game is nog maar 3 maand uit, zegt genoeg:p

  7.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ik ga hem terug brengen na game mania totaal niet wat ik verwacht had.

  8.   
    Nn3m3s1sS's avatar

    Ik vermaak me prima met deze game. De bugs neem ik op de koop toe. Gewoon leuk dat er een game is die eens wat anders doet