Misschien geen guest characters in nieuwe Soulcalibur

De director van de nieuwe, aankomende Soulcalibur-titel, Daishi Odama, gaat nog niet in detail op de game in, maar weet fans wel op de hoogte te houden van het ontwikkelingsproces van het spel en de denkstappen die daaraan verbonden zijn. Nu heeft de man ons wat meegedeeld over het aanwezig zijn van guest characters in de nieuwste Soulcalibur. Hij roept mensen in Japan op om zo veel mogelijk suggesties door te sturen en eventueel zouden deze wel eens als speciaal personage aan het spel kunnen worden toegevoegd.

“My personal opinions on what to expect from guest characters; It’s popular(from any genre), Uses weapons; Matches the SC atmosphere. There is still a chance that the guest characters people suggest might make it into the game. Whether we will have a guest character at all this time is undecided tho.”
Het is dus nog niet eens duidelijk of we überhaupt een nieuw guest character kunnen verwachten. In voorgaande Soulcalibur-titels konden we onder andere aan de slag met gastpersonages als Link (Legend of Zelda), Heihachi Mishima (Tekken), Kratos (God of War) en Yoda en Darth Vader (Star Wars).

  1.   
    Vinstaro's avatar

    HOOOOOH dat kunnen ze nie doen dat hoort erbi die gewoon ryu hayabusa

  2.   
    Overload14's avatar

    Misschien goed ook sommige personages horen gewoon niet in dat wereldje.

  3.   
    JappieYo's avatar

    @overlord14: ben het compleet met je eens, soulcalibur heeft zijn eigen personages!

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    JappieYo schreef, "@overlord14: ben het compleet met je eens, soulcalibur heeft zijn eigen personages!"

    Ja idd al is een gast personage niet erg maar niet bij elk nieuw deel van het spel hoeft het.