2011 Fast Forward: Johnny English Reborn

Wat is het?
Johnny English Reborn komt eind juli uit in de Engelse bioscopen en rond die periode hopen wij de film ook te mogen begroeten. Deze film is net als de originele Johnny English een parodie op James Bond. Na zijn heldendaad in het eerste deel is Johnny English door zijn superieuren weggestopt in Azië. Maar hij is terug en niet zomaar! English moet een moord op de premier van China voorkomen en zo de wereld behoeden voor meer kwaad.

Wie werken er aan mee?
De hoofdrol is natuurlijk opnieuw weggelegd voor Rowan Atkinson, een geheim agent die met zijn onorthodoxe werkwijze de wereld moet redden. Daarbij krijgt hij steun van de MI7-agent Gillian Anderson (X-Files). Andere belangrijke rollen zijn weggelegd voor gedragspsycholoog Rosamund Pike (Pride and Prejudicse en Bond-girl in Die Another Day) en Dominic West (The Wire).

Wat hebben we al gezien/gehoord?
De verhaallijn van de nieuwe film is bekend, maar daarmee is ook alles gezegd. Universal heeft nog geen trailer gepubliceerd en van de opnames is maar één foto bekend. Daarop is geheim agent Johnny English te zien in een besneeuwd landschap. De komende maanden zullen er echter vast en zeker meer foto’s en trailers worden vrijgegeven.

Wat verwachten we er van?
Liefhebbers zullen dus nog even moeten wachten, maar het is zeker dat het opnieuw een film wordt waarin slechte actie wordt gecombineerd met (erg) flauwe humor. De vorige keer een uiterst geslaagde mix in Europa, maar de Amerikaanse bioscopen liepen nog niet vol voor de Britse humor. Voor een glimlach op mijn gezicht ga ik zeker kijken.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren