Nieuwe Soulcalibur-titel in de maak

Er is een nieuwe Soulcalibur-titel in aantocht. Dat blijkt uit een twitterbericht van Daishi Odama, designer van Soulcalibur IV en Soulcalibur: Broken Destiny. Odama’s eerste en enige tweet bevat slechts de volgende boodschap:

SC is back! Get ready, fans!

De producer van de Tekken-serie, Katsuhiro Harada, had iets meer te vertellen over het nieuwe project van Bandai Namco, maar ook hij verschafte ons niet de sappige details die we willen horen. Harada zei bijvoorbeeld dat Odama een hardcore Soulcalibur-speler is en hij daarom begrijpt waarom fans de Soulcalibur-reeks zo waarderen. Op Odama’s eigen twitter staat dat hij de serie volgt sinds het eerste deel en vanaf Soulcalibur III betrokken raakte bij het ontwikkelproces van de games. Harada riep daarnaast fans op om Daishi te laten weten wat ze in de nieuwste toevoeging aan de reeks willen zien en wist tevens nog te melden dat hij echt niet meer kon loslaten over het project.
Of course we can’t comply to every request, but is really wants to hear your opinions so let him(@Daishi_CALIBUR) know what you think! I can’t say anything abt the platform or release date yet. The only thing I can say is that the SC project has bn officially put in2 motion.
Op welke platformen we de nieuwste Soulcalibur kunnen verwachten is nog onbekend, maar op een foto van Daishi Odama, waar ook twee stukjes artwork te zien zijn, kunnen we ook een Xbox 360-controller aanschouwen, dus misschien is de beste man wel bezig geweest met de game? Het is nog speculeren, maar binnenkort kunnen we naar alle waarschijnlijkheid meer informatie van de game verwachten.

  1.   
    Tadao's avatar

    nice,ik vond de vorige zeker niet verkeerd

  2.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Soul Calibur IV was mijn eerste van de trillogy. Ik vond het best geinig en zekker online met je custom fighter maar het vechten was zo stroef en houterig. 😳

  3.   
    LearsXD's avatar

    nice heerlijk nieuws

  4.   
    St. Jeroen's avatar

    This made me a happy Jeroen. ^^

  5.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Nice!

    leuk nieuws. ben benieuwd.