Microsoft probeert Kinect’s precisie te verviervoudigen

Volgens een verslag op Eurogamer is Microsoft er op uit om de precisie van Kinect te verviervoudigen met een firmware update voor de tweeogige camera.

Het limiet van de camera staat nu op het observeren van 30 beeldjes per seconde op een resolutie van 320×240 pixels. Volgens Eurogamer zou een simpele firmware update de resolutie op kunnen krikken naar 640×480 pixels, wat het voor de camera mogelijk zou maken om (toch) handgebaren en -rotaties waar te kunnen nemen.

Microsoft heeft de waarheid van Eurogamer’s artikel vooralsnog niet bevestigd, al wist het bedrijf wel los te laten dat er inderdaad gewerkt wordt aan mogelijke verbeteringen voor Kinect.

  1.   
    maxmeyer's avatar

    Dan nog ga ik er geen kopen ๐Ÿ˜› Maarja, voor de mensen die er een hebben, is het wel leuk.

  2.   
    ianyo's avatar

    Ik kijk er wel naar uit, ik bedoel ik zwaai nu met me hand naar de sensor uit me luie stoel, maar het is natuurlijk nog luier/makkelijker om met een vinger te wijzen ๐Ÿ˜€

  3.   
    DutchFreeze's avatar

    ianyo schreef, "Ik kijk er wel naar uit, ik bedoel ik zwaai nu met me hand naar de sensor uit me luie stoel, maar het is natuurlijk nog luier/makkelijker om met een vinger te wijzen ๐Ÿ˜€ "

    ROFL:P

    Voor mij ook nog steeds geen reden om hem nu wel te kopen, maar wel goed ๐Ÿ™‚

  4.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    beetje laat ๐Ÿ˜ก

  5.   
    Tadao's avatar

    met nadruk op Probeert

  6.   
    ikkiewikkie's avatar

    En het vervolgens Kinect Pro noemen en er twee keer zoveel geld voor vragen ๐Ÿ‘ฟ . Toch leuk voor de mensen die met die opensource drivers aan de slag gaan en voor de game ontwikkelaars, die kunnen nu betere software en games maken voor die Kinect. En last but not at least is het natuurlijk leuk voor de mensen die alleen hun vinger willen gebruiken voor het gamen ipv een hele hand ๐Ÿ˜›

  7.   
    lesroom's avatar

    mooi maar jammer genoeg heb ik geen xbox misschien in de toekomst ๐Ÿ˜€

  8.   
    Dy-88's avatar

    snap iets niet. eerst zou je wel handgebaren enzo kunnen maken, toen opeens niet meer.
    Om een kinect te bouwen heb je maar 50 dollar nodig terwijl hij 150 kost. ๐Ÿ˜•
    de kinect was eerst dus veel beter ! ๐Ÿ˜ก

  9.   
    Kill Gamer 01's avatar

    ik ben nog steeds niet van plan om kinect te gaan kopen.
    als er in 2011 ook wat hardcore games naar kinect toe komen dan zal ik er misschien volgend jaar zomer eentje aanschaffen.

  10.   
    GBA43's avatar

    Dat probeert doet het hem xD

  11.   
    brigadier92's avatar

    titel klinkt spectaculairder dan wat er nou eigenlijk gaat gebeuren. Of inderdaad wat ze PROBEREN te doen. Als het ze lukt zullen ze waarschijnlijk alles erin hebben gestopt wat erin kan en zeggen: aaaaah KEN NET ๐Ÿ˜›