Is er een nieuwe Tomb Raider-game in aantocht?

Het blad Game Informer heeft vaak de eer om games voor het eerst te mogen onthullen, maar zo nu en dan lekt dit nog wel eens eerder uit. Vandaag hebben we weer zo’n geval gevonden. De cover van de aankomende editie is namelijk ontfutselt en daarop staat groot ‘A Survivor is Born’ en een mooi stukje artwork van een schip.

Het lijkt hier te gaan om een nieuwe Tomb Raider-game, want eerder dit jaar verscheen er al artwork waarop Lara Croft op een afgetakeld schip was te zien. Ook eerdere geruchten dat er een eind 2011 een nieuwe Tomb Radier-game zal verschijnen sluiten hierbij aan.

Last but not least is er ook nog eens een teaser site verschenen waarop staar dat we in de Game Informer die 6 december verschijnt meer informatie kunnen verwachten. Alles duidt er dus op dat we aankomende jaar weer met Lara tombes kunnen ontdekken.

  1.   
    UberProSure's avatar

    Niceeeee 😆 😆

  2.   
    HardCoreGamer™'s avatar

    Hopelijk! 😀

  3.   
    Gheluwe's avatar

    hoe weet je direct dat het van tomb raider is?

  4.   
    iveL's avatar

    Ik had ook niets anders verwacht… Hopelijk is het grafisch nog beter en ziet lara zelf er ook nog echter (lekkerder) uit 😛

  5.   
    bender's avatar

    Gheluwe schreef, "hoe weet je direct dat het van tomb raider is?"

    ze denken het maar ze weten het niet 100% zeker. 😉

  6.   
    MaTriX's avatar

    Ik hoop ook op een nieuwe Tomb Raider, er ging zelfs een gerucht dat de nieuwe TR open world zou zijn iets wat ik zelf niet op hoop want TR moet blijven zoals het is.

    Ben zeer benieuwd naar de info die volgt op dit nieuws.

  7.   
    ms13694's avatar

    hope so…..

  8.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ik hoop het mag wel weer eens tijd worden want die dlc tomb raider was niks 😛

  9.   
    ShadyXL's avatar

    MaTriX schreef, "Ik hoop ook op een nieuwe Tomb Raider, er ging zelfs een gerucht dat de nieuwe TR open world zou zijn iets wat ik zelf niet op hoop want TR moet blijven zoals het is.
    Ben zeer benieuwd naar de info die volgt op dit nieuws."

    Open wereld zou mij wel leuk lijken 😉 Ieder zijn eigen mening toch? 🙂 Ik hoop zelf ook op een TR game en met een open wereld zou het gewoon moeten zijn dat je de locatie zelf moet vinden enzo.. Meer gepuzzle 😀

  10.   
    MaTriX's avatar

    Ik heb liever een TR in de stijl ala Uncharted 2.