Double Fine Productions wil vervolg op Psychonauts ontwikkelen

Double Fine Productions komt mogelijk met een vervolg op de game Psychonauts. Tim Schafer, eigenaar van Double Fine en bedenker van het spel, geeft aan zin te hebben in het ontwikkelen van een tweede deel. Of dit deel er ook komt is nog maar de vraag, Schafer heeft dan eerst een uitgever nodig.

De uitgever van deel één staat hoogstwaarschijnlijk niet te popelen om ook een tweede deel uit te brengen. Het eerste deel is namelijk een van de redenen dat het financieel slecht ging met het bedrijf. De verkoopcijfers vielen, ondanks een vrij groot aantal fans, behoorlijk tegen. Zo’n twee jaar na de release is de game dan ook uit productie genomen.

“I’m ready to do it. I’d love to do it. It’s really a question of getting a publisher who’s interested in doing it. Over the years it’s gotten into the hands of a lot of people, through being two dollars on Steam for a while, and being pirated.”
Psychonauts volgt het verhaal van ‘Raz’, een jongen die wegloopt bij het circus om een psychonaut te worden. Met zijn psychische krachten helpt hij andere kinderen van hun mentale problemen af te komen. Waar deel twee over gaat is nog niet duidelijk. Hierover wordt ongetwijfeld meer gemeld als de sequel ook daadwerkelijk gemaakt gaat worden.

  1.   
    Dude…'s avatar

    BOE brutal legend 2

  2.   
    Gheluwe's avatar

    Dude… schreef, "BOE brutal legend 2"

    ja het suckt

  3.   
    soulzx3's avatar

    geef mij toch maar BL2…: ] alhoewel deze titel best wel interessant is

  4.   
    St. Jeroen's avatar

    Hier ben ik heel blij mee! Psychonauts was een geweldige, innovatieve game, en een opvolger is een droom!