Ontwikkelaar van Minecraft wil investeren in Psychonauts 2

De grote man achter Minecraft, Markus “Notch” Persson, heeft laten weten dat hij een vervolg op Psychonauts graag zou willen financieren. Dit aanbod van Notch was zijn reactie op een interview van Tim Schafer, de ontwikkelaar van Psychonauts, met Digital Spy.

In dit interview liet Schafer weten dat hij wel brood ziet in een vervolg op Psychonauts. Het probleem is dat hij investeerders nodig heeft, maar geen enkele uitgever heeft tot nu toe toegehapt.

I mean I get a lot of, on Twitter or whatever, daily questions about Psychonauts 2. And I would love to do Psychonauts 2, I’ve actually pitched that to publishers several times and no-one has taken the bait so far.
Als reactie op dit interview plaatste Notch onder andere de volgende tweets.
How many millions exactly?
Let’s make Psychonauts 2 happen.
[…]Also, I’m serious.
Het lijkt er dus op dat Notch serieuze interesse heeft om in Psychonauts 2 te investeren. Tim Schafer heeft op dit moment nog geen reactie gegeven.

 1.   
  thoom95's avatar

  altijd leuk als ontwikkelaars elkaar helpen, en de games van Double Fine heb ik altijd wel enjoyable gevonden 😀

 2.   
  firehopper211's avatar

  Zelf zou ik nog steeds een vervolg van Brutal Legend willen zien, 😀 z’on grappige mooie verhalende open-world game dat ik er nog uren ben in gaan dwalen. Met natuurlijk geweldig werk met Jack Black, Ozzy en allerlei ander bekende rockstars. 8)

 3.   
  WesterW's avatar

  Notch, je verdient een knuffel. Ik vind het heel respectabel dat hij in de eerste plaats een gamer is, in plaats van ontwikkelaar. Notch is waarschijnlijk gewoon zelf dikke fan van Psychonauts en dan maakt het voor hem niet uit of de game een flop dan wel een succes wordt.