Jackass 3.5 onderweg naar de bioscoop

Jackass 3D heeft het in de Verenigde Staten al bijzonder goed gedaan en dat succes is de hoofdrolspelers en Paramount ook niet onopgemerkt gebleven. Tijdens een gesprek met Johnny Knoxville en zijn vrienden werd al duidelijk dat men van plan is om Jackass 3.5 uit te brengen met allemaal stunts en gekkigheid die de film zelf niet hadden gehaald.

Dit deed men eerder al in de vorm van Jackass 2.5, als aanvulling op Jackass: Number Two, die vlak na de bioscooprelease op DVD werd uitgebracht. In het geval van Jackass 3.5 lijkt het er echter op dat men zoveel interessant materiaal nog heeft dat het wederom tot een bioscoopwaardige film gemonteerd zal worden. Knoxville vertelde:

“We shot two movies’ worth of footage. We have so many bits that we never even turned in to Paramount because we were so swamped with ideas — funny stuff. The bits were just coming out of us left and right.”
Jackass 3.5 moet dus meer gaan worden dan alleen maar een lading deleted scenes. Naar verwachting kunnen we dit in de loop van 2011 wederom in 3D in de bioscopen verwachten.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren