Alan Wake’s aankomende DLC zal de laatste zijn

De volgende downloadable content van Alan Wake genaamd ‘The Writer’, zal de laatste DLC voor Alan Wake zijn. Dit heeft ontwikkelaar Remedy Entertainment gisteren laten weten. Er zijn nog weinig details bekend over deze laatste DLC, behalve dat we al weten welk deuntje er op het eind zal afspelen. Dit is namelijk het nummer ‘The Darkest Star’ van Depeche Mode. Volgens de ontwikkelaar zal juist dit nummer goed bij het einde passen. Ook een officiële releasedatum van ‘The Writer’ is nog niet bekend.

 1.   
  RoHoutje's avatar

  Is Alan Wake een soort actie/adventure thing? 😉

 2.   
  ChrissieOne's avatar

  Rohost schreef, "Is Alan Wake een soort actie/adventure thing? 😉 "

  Horros/survival 🙂

 3.   
  Fox's avatar

  vind de muziek niet echt passen bij dit spel 😛

 4.   
  RoHoutje's avatar

  ChrissieOne schreef, "

  ”Rohost” schreef, "Is Alan Wake een soort actie/adventure thing? 😉 "

  Horros/survival :)"

  Okay. 🙂

 5.   
  Sub-Zeuro's avatar

  Alan Wake… tja voor de mensen die hem nog niet gespeelt hebben, Alan Wake is een ode aan goeie thriller en horror films/sreies/boeken.
  Remedy heeft op hóóg niveau 5 jaar er over gedaan om dat zo goed mogelijk te doen.
  Remedy kan dat! Ze hebben er een méésterwerk van gemaakt… Zéér realtisch met mooie omgevingen die soms nét echt lijken én er zitten géén monsters in enzo want dáár hou ik totáál niet van bah!!!Dit is anders allemaal dingen die echt lijken en zouden kunnen gebeuren met een stérk verhaal en een stérk uitspeel gehalte inclusief DLC. . Maar om een of andere reden hebben mensen besloten om hem niet te kopen, dom dom dom. Alan Wake neemt je op avontuur in een schilderij- mooie liefdevolle story actie adventure survival horror schiet game met free-roam elementen wat zéér goed is gedaan WAT WIL JE NOG MEER VAN EEN COMPUTER GAME DIT IS JUIST GEMAAKT OM EEN SUPER BELEVING TE KRIJGEN.
  Max Payne was al goed maar dit is vele malen mooier/beter gemaakt.(Maar het zouden broers kunnen zijn)
  Deze game moet je beschouwen als voorbeeld voor toekomstige survival/adventure/ story games En Hopelijk weer door Remedy! MIJN BESTE GAMES 2010 top 5= 1. F1 2010 2. Alan Wake 3. Halo Reach 4. Battlefield 3 announcement 5. Risk Factions 800mp arcadegame… P.s. van mij hoeft er geen deel 2 te komen, liever een nieuwe game met nieuwe personages, nieuw verhaal…zo blijft ie uniek…laatste woord Wake up
  😛

 6.   
  Houserz's avatar

  Rohost schreef, "Is Alan Wake een soort actie/adventure thing? 😉 "

  Alan wake is eng….brrr kippenvel kreeg ik er van..