GamersNET zoekt enthousiaste crewleden!

Zoals jullie het afgelopen jaar hebben kunnen merken groeit en groeit GamersNET nog steeds. Dit brengt uiteraard weer de nodige mogelijkheden met zich mee. Daarom willen we onze crew verder uitbreiden met enthousiaste mensen die graag onderdeel uit willen maken van een van de grootste en leukste gaming websites van de Benelux.

    Wie zoeken we?
    Voor onze gezellige crew zijn we op zoek naar gemotiveerde redacteuren (m/v), met een goede beheersing van de Nederlandse taal. Als redacteur zorg je dat GamersNET voorzien wordt van actuele nieuwsberichten, schrijf je previews/reviews en help je mee met het bijhouden van de database.

    De activiteiten kunnen gemakkelijk vanuit je eigen huis worden uitgevoerd en hoeven je niet heel veel tijd te kosten. Daarnaast is het mogelijk om mee te gaan naar één van de vele perstrips in het land of ver daarbuiten! Zo waren we dit jaar weer in Los Angeles voor de E3, waren we kortgeleden weer bij de Duitse GamesCom in Keulen en zijn er het hele jaar door vele trips die dichter bij huis zijn. Het werk voor GamersNet is op vrijwillige basis, wat betekent dat je hier geen financiële vergoeding voor krijgt. Uiteraard mag je de games die je ter review krijgt houden.

    Kortom, een ideale kans om jouw schrijfkunsten te delen met honderdduizenden bezoekers, ervaring op te doen in de game-industrie en deel uit te maken van een hele gezellige crew. Daarnaast verschijnen er ook steeds meer video items, zoals GN ON TOUR en video pre-/reviews, dus voor camerageile crewleden is er ook de mogelijkheid om straks het gezicht van GamersNET te worden.

    Andere talenten?
    Naast nieuwsberichten en artikelen speelt ook grafisch design een behoorlijke rol op GamersNET. Artikelen dienen van diverse plaatjes voorzien te worden en er komen meer vormen van design aan bod, wat vaak samenhangt met nieuwe features en ontwikkelingen van de site in het algemeen. Daarnaast komen er regelmatig spectaculaire thema’s op GamersNET, die in Flash worden ontworpen. Heb je dus ervaring met Photoshop en/of Flash en wil je jouw creatieve ontwerpen delen met alle GamersNET-bezoekers? Laat dan zeker wat van je horen!

    Heb je andere vaardigheden of talenten die je graag in wilt zetten voor GamersNet? Ook dan zien we graag je mail tegemoet!

Reageren
Denk jij te voldoen aan de eisen van een vacature en je thuis te voelen tussen een stelletje gezellige gamers? Stuur dan een e-mail naar [email protected] en vermeld daarin onderstaande informatie:

  • Je naam, leeftijd en woonplaats;
  • De platformen waar je over beschikt;
  • De tijd die je per week aan GamersNET kan besteden;
  • Je eventuele ervaring met schrijven (of andere talenten);
  • Een proefreview/-preview van een game naar keuze als bijlage als je solliciteert naar de functie van redacteur.

Join us en mail naar [email protected]. Wij zien je e-mail graag tegemoet! Serieuze aanmeldingen worden altijd beantwoord.

  1.   
    Tadao's avatar

    zo, nu alweer? mn nieuwe school is druk genoeg, sorry >.< maar daarna heb ik wel wat dingen geleerd waardoor ik meer kans zou maken xD

  2.   
    Dude…'s avatar

    jammer ben pas 15.
    kunnen jullie als ik afgestudeert ben dat niet nog eens doen, lijkt me de meeste geweldige baan van de wereld en sta voor nederlands een 8 πŸ˜›

  3.   
    Mrn.'s avatar

    Hoe oud zou je er voor moeten zijn? Ik heb best wel interesse, maar ben momenteel ook bezig op een andere website. Dus zal moeten zien of ik het kan combineren. Hoeveel teksten zou je ongeveer per week moeten schrijven?

  4.   
    DeAdSeYe's avatar

    Ik heb wel intressen alleen heb 1 minpunt, ik beheers mijn nederlands niet zo héél goed. Het zou mij erg leuk vinden als ik hier ervaring zou op doen. Verder zou ik het héél erg gaaf vinden als Gamersnet ook zelf met gamedesign ging beginnen. πŸ™„ En tijd kan je altijd vrijmaken. πŸ˜€

  5.   
    Majo's avatar

    @Dude…
    Dit keer hebben we geen specifieke leeftijdsgrens, dus ook als je vijftien bent mag je solliciteren πŸ™‚

    @Mrn.
    Qua nieuws en reviews zit er wel wat soepelheid in qua tijdsbesteding per week. Hoe meer inzet je toont, hoe meer en hoe leukere games/tripjes je kan doen.

    @DeAdSeYe
    Je Nederlands hoeft niet perfect te zijn uiteraard en schrijfstijl en motivatie om te leren zijn uiteraard ook erg belangrijk πŸ™‚

  6.   
    DeAdSeYe's avatar

    Majo schreef, "@Dude…
    Dit keer hebben we geen specifieke leeftijdsgrens, dus ook als je vijftien bent mag je solliciteren πŸ™‚
    @Mrn.
    Qua nieuws en reviews zit er wel wat soepelheid in qua tijdsbesteding per week. Hoe meer inzet je toont, hoe meer en hoe leukere games/tripjes je kan doen.
    @DeAdSeYe
    Je Nederlands hoeft niet perfect te zijn uiteraard en schrijfstijl en motivatie om te leren zijn uiteraard ook erg belangrijk :)"

    Dan zal ik deze keer mijn kans grijpen, zal meteen review schrijven over een game wat ik net aangeschaft hebt.

  7.   
    RoHoutje's avatar

    hoe oud moet je zijn?

  8.   
    nuclearnemo's avatar

    Weet niet of het wat wordXD…wil wel…maar weet niet of ik goede reviews kan schrijvenXD en ik denk dat ik ook nog wel wat drukker met school zal wordenXD…

  9.   
    Majo's avatar

    Rorys schreef, "hoe oud moet je zijn?"

    Dit keer hebben we geen minimumleeftijd, dus in principe kan iedereen solliciteren πŸ™‚

  10.   
    MaTriX's avatar

    Dit lijkt me wel leuk alleen nadeel voor mij is de manier hoe jullie schrijven is iets waar ik niet sterk in ben.

    Tevens ben ik een echte rotterdammer dus ik schrijf zoals ik praat zeg maar πŸ˜›

  11.   
    M247's avatar

    Zal ook m’n review gaan opsturen, ben benieuwd!

  12.   
    Tom's avatar

    MaTriX schreef, "Dit lijkt me wel leuk alleen nadeel voor mij is de manier hoe jullie schrijven is iets waar ik niet sterk in ben.
    Tevens ben ik een echte rotterdammer dus ik schrijf zoals ik praat zeg maar :P"

    Ja, zo eentje hebben we hier ook ja. πŸ˜›

    Nee hoor, Peet schrijft lekker gewoontjes Nederlands, ik schrijf toch ook niet Brabants?

  13.   
    ChielB's avatar

    Vergeet niet dat we ook altijd enthousiaste mensen kunnen gebruiken die bijvoorbeeld aan de database werken. Dan komt er al minder schrijfwerk bij kijken, terwijl je toch mee helpt aan GamersNET als crewlid. πŸ™‚

  14.   
    MaTriX's avatar

    ChielB schreef, "Vergeet niet dat we ook altijd enthousiaste mensen kunnen gebruiken die bijvoorbeeld aan de database werken. Dan komt er al minder schrijfwerk bij kijken, terwijl je toch mee helpt aan GamersNET als crewlid. :)"

    Zoals ? onder houden van forum of main page van mensen die normaal posten of het zoeken van nieuws ?

    Btw leuk gedaan de nieuwe layout van H A W X 2 met *preview, website* ziet er verzorgt en netjes uit.

  15.   
    M..enn0's avatar

    Ik heb gesolliciteerd, maar niet voor de functie redacteur, maar een andere functie binnen de GN-crew! Nu kijken of ik ben aangenomen. πŸ˜›

    Maar krijg je altijd een berichtje ? ook als je niet bent aangenomen of juist wel?

  16.   
    Phil's avatar

    Ik wacht even tot ik wat meer ervaring heb bij CheatNOW.nl :wink:.

  17.   
    Czone's avatar

    Vorige keer al geprobeerd, geen reactie. Dan niet.

  18.   
    Majo's avatar

    @ czone
    Vreemd dqt je geen reactie hebt gehad… weet je zeker dat de mail goed is aangekomen toendertijd?

    @phil
    De werkzaamheden als redacteur voor GN verschillen wel enigszins van die bij CN, omdat je bij GN meer schrijfwerk hebt. Waag gerust een poging als dit of databasewerk je leuk lijkt πŸ™‚

    @intermenno
    In principe krijg je altijd een berichtje terug, maar als we opeens een hele mailbox vol sollicitaties hebben kan het ietsjes langer duren. Mocht je na twee tot drie dagen nog niks hebben ontvangen, stuur dan gerust een PM om te kijken of je mail is aangekomen.

    @ matrix
    Databasewerk houdt met name het bijhouden van releasedata, het toevoegen van games, het toevoegen van omschrijvingen bij games, het toevoegen van logo’s, het toevoegen van packshots etc in. Dit is relatief minder schrijfwerk, dus iets geschikter voor mensen die weinig tijd hebben om reviews te schrijven.

  19.   
    MaTriX's avatar

    Bedankt voor de uitleg Majo, ik zal er eens over nadenken.

    Het lijkt me leuk om te helpen maar ik weet niet of me kwaliteiten het toelaten, moet binnenkort onder het mes voor een kunst gewricht in me rechter duim iets waar ik niet echt op zit te wachten πŸ™

    Ik blijf natuurlijk wel actieve als trouwe bezoeker want GN is een zeer leuke nieuws site (tis trouwens de enige die ik bekijk en das geen grap :D) plus jullie weten hoe ik jullie waardeer voor het werk wat jullie er allemaal in stoppen.

  20.   
    RoHoutje's avatar

    Majo schreef, "

    ”Rorys” schreef, "hoe oud moet je zijn?"

    Dit keer hebben we geen minimumleeftijd, dus in principe kan iedereen solliciteren :)"

    Ik ben pas 13… dus ik wacht nog wel een paar jaar.

  21.   
    RoHoutje's avatar

    Tom schreef, "

    ”MaTriX” schreef, "Dit lijkt me wel leuk alleen nadeel voor mij is de manier hoe jullie schrijven is iets waar ik niet sterk in ben.
    Tevens ben ik een echte rotterdammer dus ik schrijf zoals ik praat zeg maar :P"

    Ja, zo eentje hebben we hier ook ja. πŸ˜›
    Nee hoor, Peet schrijft lekker gewoontjes Nederlands, ik schrijf toch ook niet Brabants? "

    Niet? nee grapje…

  22.   
    maxmeyer's avatar

    Dit is mijn droomberoep. Doe nog niet mee, eerst wat actiever worden πŸ˜€

  23.   
    Dude…'s avatar

    heb hem verstuurt
    over just cause 2
    hoop dat ik word uitgekozen lijkt me geweldig

  24.   
    Hotshot's avatar

    Ja ik wil wel, maar ik denk niet dat jullie op een 14 jarige amsterdammer zitten te wachten XD
    Ik denk dat ik als ik 16 ben wel zal solliciteren, maar die tripjes zullen echt pas kunnen als ik 18 ben.
    Verder vind ik het wel leuk, en ik heb al een paar reviews geschreven, maar ik ben echt een ps3-only gamer dus…
    Verder wens ik iedereen veel succes en ik wens jullie het beste.

  25.   
    RoHoutje's avatar

    Ik moet nog ff wachten om te joinen. Cuz im too young!

  26.   
    Hotshot's avatar

    Ik heb nu toch gesolliciteerd, ook al ga ik het waarschijnlijk niet halen, ik vond het leuk om die review te schrijven

  27.   
    Tadao's avatar

    Rorys schreef, "Ik moet nog ff wachten om te joinen. Cuz im too young!"

    heb je al gezegt o.o xD

  28.   
    RoHoutje's avatar

    Tadao schreef, "

    ”Rorys” schreef, "Ik moet nog ff wachten om te joinen. Cuz im too young!"

    heb je al gezegt o.o xD "

    Klopt.

  29.   
    abc6465465464's avatar

    ik zou het ook wel kunnen doen maar mijn review kwaliteiten zijn niet de beste πŸ˜› en de database lijkt me ook wel wat πŸ˜‰ . Dus ik denk dat ik daar voor ga.

  30.   
    abc6465465464's avatar

    En hoe lang moet de review trouwens zijn πŸ˜‰ ?

  31.   
    Steelpartyhat's avatar

    Lijk me wel vet, ben alleen heel erg slecht in goede reviews maken. Ik ben ook erg met mijn nederlands.
    Misschien een andere keer.

  32.   
    ChielB's avatar

    ”matin26″ schreef, "En hoe lang moet de review trouwens zijn πŸ˜‰ ?"

    Simpel: lang genoeg voor ons om te kunnen beoordelen hoe jouw schrijfstijl is. Reken op zeker 600-800 woorden om even een globale indicatie te geven.

    @Steelpartyhat: enthousiaste mensen zijn altijd welkom. Als je qua schrijven niet zo sterk bent, kun je ook altijd helpen met bijvoorbeeld het bijwerken van de database. Weinig echt schrijfwerk en toch betrokken bij GN als crew. πŸ™‚

  33.   
    Steelpartyhat's avatar

    Nou ik heb het geprobeerd, wie weet hoe het afloopt. 8)

  34.   
    Hotshot's avatar

    Joepie πŸ˜›

    Ik ben op proef aangenomen, nu nog wachten op een mail terug van ene Richard Leurs.

    Ik heb trouwens nog wat extra confirmed info over black ops liggen.

  35.   
    abc6465465464's avatar

    ”rick513″ schreef, "Joepie πŸ˜›
    Ik ben op proef aangenomen, nu nog wachten op een mail terug van ene Richard Leurs.
    Ik heb trouwens nog wat extra confirmed info over black ops liggen."

    Gefeliciteerd en ik hoop dat GN veel aan je zal hebben πŸ˜† . Wat ik niet betwijfel als ik zie hoe enthousiast je bent πŸ˜‰

  36.   
    MaTriX's avatar

    ”rick513″ schreef, "Joepie πŸ˜›
    Ik ben op proef aangenomen, nu nog wachten op een mail terug van ene Richard Leurs.
    Ik heb trouwens nog wat extra confirmed info over black ops liggen."

    Gefeliciteerd, ik kijk al uit naar je 1e post.

    Veel succes.

  37.   
    Free Roamer's avatar

    Wat bedoelen jullie met: Uiteraard mag je de games die je ter review krijgt houden. ?

  38.   
    R1chardTM's avatar

    Free Roamer schreef, "Wat bedoelen jullie met: Uiteraard mag je de games die je ter review krijgt houden. ?"

    Nou ja precies wat er staat. Als je je best doet krijg je games om te reviewen en deze games mag je houden. Heel simpel.

  39.   
    Hotshot's avatar

    MaTriX schreef, "

    ”rick513″ schreef, "Joepie πŸ˜›
    Ik ben op proef aangenomen, nu nog wachten op een mail terug van ene Richard Leurs.
    Ik heb trouwens nog wat extra confirmed info over black ops liggen."

    Gefeliciteerd, ik kijk al uit naar je 1e post.
    Veel succes."

    Ey kippie, het is nog OP PROEF.
    Dus ik moet wel wat werk verrichtten wil ik er niet uitgeknikkerd worden πŸ˜›

  40.   
    Steelpartyhat's avatar

    Ik ben zelf ook op proef, niet helemaal de richting waar ik op richten maar dit is ook goed.
    Ik ben nu bezig met paintnet(geen photoshop) om iets te laten zien aan Majo van wat ik in huis heb.
    hopelijk krijg ik het af binnen een paar dagen.

  41.   
    MaTriX's avatar

    Nou bij deze heb ik Marjo ook maar een email gestuurd, het heeft even een paar dagen geduurd maar wou mezelf de tijd geven om het wel goed te doen, ik hoop tenminste dat ik het redelijk gedaan heb.

    Ik ben zeer benieuwd naar de reactie en mocht er geen kans voor me zijn dan blijf ik gewoon een trouwe bezoeker van deze geweldige nieuws site.

  42.   
    NoFearz's avatar

    Tot wanneer kun je solliciteren? Ik wil graag een review schrijven over Two Worlds 2, maar die komt pas over 10 dagen uit. Ik zou ook echt graag reviews willen schrijven. Ik kan op andere websites solliciteren, maar ik ben toch het liefst hier!

  43.   
    R1chardTM's avatar

    NoFearz schreef, "Tot wanneer kun je solliciteren? Ik wil graag een review schrijven over Two Worlds 2, maar die komt pas over 10 dagen uit. Ik zou ook echt graag reviews willen schrijven. Ik kan op andere websites solliciteren, maar ik ben toch het liefst hier! "

    Dat kan hoor. Als jij graag een review wilt schrijven over de spel dan krijg je daar de tijd voor al is elk ander recent spel ook goed hoor. Onthou de criteria en het mailadres waar je de sollicitaties naar op kan sturen dan komt dat helemaal goed.

  44.   
    abc6465465464's avatar

    MaTriX schreef, "Nou bij deze heb ik Marjo ook maar een email gestuurd, het heeft even een paar dagen geduurd maar wou mezelf de tijd geven om het wel goed te doen, ik hoop tenminste dat ik het redelijk gedaan heb.
    Ik ben zeer benieuwd naar de reactie en mocht er geen kans voor me zijn dan blijf ik gewoon een trouwe bezoeker van deze geweldige nieuws site."

    Ja inderdaad met de nadruk op GEWELDIG. πŸ˜† πŸ˜‰

  45.   
    NoFearz's avatar

    R1chard schreef, "

    ”NoFearz” schreef, "Tot wanneer kun je solliciteren? Ik wil graag een review schrijven over Two Worlds 2, maar die komt pas over 10 dagen uit. Ik zou ook echt graag reviews willen schrijven. Ik kan op andere websites solliciteren, maar ik ben toch het liefst hier! "

    Dat kan hoor. Als jij graag een review wilt schrijven over de spel dan krijg je daar de tijd voor al is elk ander recent spel ook goed hoor. Onthou de criteria en het mailadres waar je de sollicitaties naar op kan sturen dan komt dat helemaal goed."

    Als ik deze week één maak, en die wordt niet goedgekeurd, kan ik het dan later nog met Two Worlds 2 proberen? Ik vind het moeilijk om een review te maken van spellen die al uit zijn waarvan ik een review al van gelezen heb. Ik wil het ook echt goed doen, ik heb er de tijd voor.

  46.   
    Majo's avatar

    @NoFearz
    Dat kan, het is maar net wat je prettig vindt. Je mag ook wat langer wachten en een review van Two Worlds schreven als je dat wilt, we staan altijd open voor sollicitaties.

  47.   
    MaTriX's avatar

    Ik hoop dat je de mijne ontvangen hebt Majo πŸ˜€

  48.   
    Defensie's avatar

    ik zou echt zo graag deel uit maken van Gn Crew alleen jammer dat ik me niet zo makkelijk kan verplaatsen naar game events mishien als ik wat ouder ben πŸ™‚

  49.   
    GraveDevil's avatar

    Kun je je ook beperken tot alleen nieuwsberichten? Met reviews erbij heeft het voor mij geen zin om te solliciteren, daar heb ik te weinig tijd voor (naast het feit dat het bij mij al gauw 3/4 weken duurt voordat ik een game heb uitgespeeld).

  50.   
    Majo's avatar

    @Antonio
    Events en perstripjes zijn geen vereiste, ook als je deze niet doet kun je gewoon nieuws en reviews doen πŸ™‚

    @GraveDevil
    Dat kan, hoewel je uiteraard zelf in de hand hebt hoeveel games je doet. Stel dat je in een bepaalde periode wel tijd hebt voor games reviewen, maar normaal alleen nieuws, dan kan dat uiteraard ook πŸ™‚

  51.   
    Defensie's avatar

    in dat geval zou ik graag mee willen doen:) ik heb dan wel niet veel tijd om naar events te gaan maar om nieuws en reviews te doen lijkt me wel gaaf

  52.   
    Majo's avatar

    Mocht je overigens na twee tot drie dagen nog geen antwoord hebben gekregen, stuur me dan gerust een PM met daarin oa je naam, dan kan ik checken of de mail is aangekomen/beantwoord πŸ™‚

  53.   
    lol0lol30's avatar

    Dit lijkt me echt interessant, maar ik denk dat ik ook nog even ga wachten .. ik ben bijna 16 (15 sept.) … en ik denk niet dat jullie op een bijna 16-jarige antwerpenaar zitten te wachten πŸ˜›
    toch nog veel succes met het uitbreiden van jullie crew. πŸ˜€

  54.   
    Majo's avatar

    ”lol0lol30″ schreef, "Dit lijkt me echt interessant, maar ik denk dat ik ook nog even ga wachten .. ik ben bijna 16 (15 sept.) … en ik denk niet dat jullie op een bijna 16-jarige antwerpenaar zitten te wachten πŸ˜›
    toch nog veel succes met het uitbreiden van jullie crew. πŸ˜€ "

    We hebben dit keer geen minimumleeftijd, dus dat maakt niet uit. Momenteel hebben we iemand van 13 binnen onze crew πŸ˜‰

  55.   
    abc6465465464's avatar

    En ff wat anders tussen door. Er staat nieuwe gameplay van de multiplayer van de nieuwe medal of honor op medal of honor.com. Dus GN kunnen jullie deze ook ff uploaden naar jullie site want geloof mij hij is vet. πŸ˜†

  56.   
    R1chardTM's avatar

    ”matin26″ schreef, "En ff wat anders tussen door. Er staat nieuwe gameplay van de multiplayer van de nieuwe medal of honor op medal of honor.com. Dus GN kunnen jullie deze ook ff uploaden naar jullie site want geloof mij hij is vet. πŸ˜† "

    Deze stond in ons systeem al in de wachtrij en staat nu ook online.

  57.   
    abc6465465464's avatar

    R1chard schreef, "

    ”matin26″ schreef, "En ff wat anders tussen door. Er staat nieuwe gameplay van de multiplayer van de nieuwe medal of honor op medal of honor.com. Dus GN kunnen jullie deze ook ff uploaden naar jullie site want geloof mij hij is vet. πŸ˜† "

    Deze stond in ons systeem al in de wachtrij en staat nu ook online."

    Ok bedankt voor de info zal um gelijk gaan kijken. πŸ˜†

  58.   
    Captain Alan Be's avatar

    Heb gereageerd πŸ™‚

  59.   
    Hotshot's avatar

    Majo schreef, "

    ”lol0lol30″ schreef, "Dit lijkt me echt interessant, maar ik denk dat ik ook nog even ga wachten .. ik ben bijna 16 (15 sept.) … en ik denk niet dat jullie op een bijna 16-jarige antwerpenaar zitten te wachten πŸ˜›
    toch nog veel succes met het uitbreiden van jullie crew. πŸ˜€ "

    We hebben dit keer geen minimumleeftijd, dus dat maakt niet uit. Momenteel hebben we iemand van 13 binnen onze crew ;)"

    Jeeeh, dat ben ik πŸ˜›

  60.   
    RoHoutje's avatar

    Again?

  61.   
    killingdj0's avatar

    Majo schreef, "@Dude…
    Dit keer hebben we geen specifieke leeftijdsgrens, dus ook als je vijftien bent mag je solliciteren πŸ™‚
    @Mrn.
    Qua nieuws en reviews zit er wel wat soepelheid in qua tijdsbesteding per week. Hoe meer inzet je toont, hoe meer en hoe leukere games/tripjes je kan doen.
    @DeAdSeYe
    Je Nederlands hoeft niet perfect te zijn uiteraard en schrijfstijl en motivatie om te leren zijn uiteraard ook erg belangrijk :)"

    jammer dat mijn leven al veel te druk is games uitproberen en reisjes doen lijken een paradijs(met de rotte dingen ff weggestreept)

  62.   
    Nitrix31's avatar

    Rohost schreef, "Again?"

    Nee, nog steeds 8)

  63.   
    abc6465465464's avatar

    Jullie worden zeker bekender en daarom heb je dan ook meer crewleden nodig. Ik zeg ga zo door GN

  64.   
    RoHoutje's avatar

    Lex31Killer schreef, "

    ”Rohost” schreef, "Again?"

    Nee, nog steeds 8) "

    Ja, klopt. Nog steeds…. πŸ™„

  65.   
    PaNNa's avatar

    Γ‰en vraagje voor dat onderwerp ‘design’ , voor een proefopdrachtje , wat voor iets zou het moeten zijn? Een layout ofzoiets?

  66.   
    viceroy's avatar

    Zucht was een preview aan het maken Ctrl+A en inplaats van +C heb ik er +V van gemaakt, doei alles. πŸ˜₯

    Ach ja, morgen weer een dag πŸ˜€

  67.   
    Majo's avatar

    PaNNa schreef, "Γ‰en vraagje voor dat onderwerp ‘design’ , voor een proefopdrachtje , wat voor iets zou het moeten zijn? Een layout ofzoiets?"

    Als je solliciteert voor design, dan krijg je van mij een proefopdrachtje, afhankelijk van je capaciteiten.

  68.   
    NoFearz's avatar

    viceroy schreef, "Zucht was een preview aan het maken Ctrl+A en inplaats van +C heb ik er +V van gemaakt, doei alles. πŸ˜₯
    Ach ja, morgen weer een dag πŸ˜€ "

    Ctrl + Z maybe?

  69.   
    jyggns's avatar

    Lijkt me wel wat, maar helaas heb ik er te weinig tijd voor, succes met zoeken

  70.   
    Dude…'s avatar

    waarom komt ie telkens weer opnieuw? denk dat iedereen het wel gezien heeft πŸ˜†
    suces iedereen die is aangenomen! πŸ™‚

  71.   
    MaTriX's avatar

    Zit te wachten op Richard dat tie me verteld dat de database update klaar is zodat we aan de slag kunnen πŸ˜€

  72.   
    Majo's avatar

    Dude… schreef, "waarom komt ie telkens weer opnieuw? denk dat iedereen het wel gezien heeft πŸ˜†
    suces iedereen die is aangenomen! πŸ™‚ "

    We krijgen nog steeds solicitaties binnen, dus af en toe brengen we hem nog eventjes extra onder de aandacht πŸ™‚

  73.   
    Ture's avatar

    Tot wanneer is de deadline? Want dan kan ik daar een klein beetje rekening mee gaan houden

  74.   
    Majo's avatar

    We hebben geen deadline in principe. Sowieso kan je altijd een sollicitatie sturen, ook als er niet specifiek een oproep daarvoor staat.

  75.   
    Steelpartyhat's avatar

    Is het eigelijk mogelijk om voor moviesnet te solliciteren?
    Ik weet dat dit bedoeld is voor GN, het is maar een vraag.

  76.   
    Majo's avatar

    Ja, dat is mogelijk. Hiervoor kun je het beste mailen naar [email protected] .

  77.   
    RoHoutje's avatar

    Nog steeds? Kom op, joh! Ga eens Gamersnet joinen!

  78.   
    SN0WIE's avatar

    Ik ben 14 maar ik zou toch graag iets op gamersnet willen doen.
    Wat zou kunnen?

  79.   
    Majo's avatar

    @ssamoel
    We zijn altijd op zoek naar databasemedewerkers. Mocht je om kunnen gaan met Photoshop dan is er op dat gebied ook zeker wat te doen.

    Overigens mag je ook solliciteren naar de functie van redacteur als je 14 bent, hoewel we de ervaring hebben dat dat qua schrijfstijl niet altijd even goed uitpakt.

  80.   
    nuclearnemo's avatar

    FF twee vragen:

    1. Maakt het uit als je bijvoorbeeld wel een 360 hebt maar geen xbox live?…of is dat altijd verplicht om zo ook de multiplayer te testen?

    2. Maakt het uit over wat voor game je een review schrijft?…Dus mag je ook over een oudere game schrijven?

  81.   
    Majo's avatar

    nuclearnemo schreef, "FF twee vragen:
    1. Maakt het uit als je bijvoorbeeld wel een 360 hebt maar geen xbox live?…of is dat altijd verplicht om zo ook de multiplayer te testen?
    2. Maakt het uit over wat voor game je een review schrijft?…Dus mag je ook over een oudere game schrijven?"

    Voor de proefreview maakt het niet uit over welke game je schrijft, als je eenmaal redacteur bent dan krijg je games opgestuurd waarover je reviews gaat schrijven.

    Op zich is dat van Xbox Live niet zo’n probleem, maar het betekent wel dat je geen Xbox 360 games krijgt waarvan de multiplayer component erg belangrijk is. Ook Arcade-games kun je dan helaas niet reviewen.

  82.   
    nuclearnemo's avatar

    Oke…zal wel ff een keer wat in elkaar draaien:P

  83.   
    BerryZ's avatar

    Beste Gamers,

    Bij deze wil ik jullie laten weten dat ik op proef ben aangenomen :-). De komende tijd zal ik jullie gaan verblijden met nieuwtjes, (p)reviews en hopelijk perstripjes (lijkt me echt tof).

    Als er vragen zijn hoor ik dat graag :-).

  84.   
    Ture's avatar

    Krijg je een mailtje terug als je iets hebt ingestuurdt, zodat je weet of het mailtje gelezen is ?

  85.   
    Majo's avatar

    @Ture
    Als je een review hebt meegestuurd dan krijg je een mail op het moment dat deze is bekeken en beoordeeld. Indien je geen review hebt meegestuurd dan krijg je iets sneller een mail terug met het verzoek om een review.

  86.   
    flex men's avatar

    `k zou DOL graag crewlid willen worden ik spendeer toch heel veel van mijn vrije tijd aan gamen maar nemen ze ook 14 jarige aan maar ik heb wel een 9.5 gemiddeld voor nederlands.

  87.   
    Majo's avatar

    Ja, we nemen ook 14-jarigen aan. Belangrijkste zijn of je goed kunt schrijven, gemotiveerd bent en je professioneel kunt gedragen. Als je aan die eisen voldoet, dan komt t helemaal goed πŸ™‚

  88.   
    xRMSxMaluku's avatar

    een mailtje gestuurd:) wachten op antwoord:P

  89.   
    DutchFreeze's avatar

    viceroy schreef, "Zucht was een preview aan het maken Ctrl+A en inplaats van +C heb ik er +V van gemaakt, doei alles. πŸ˜₯
    Ach ja, morgen weer een dag πŸ˜€ "

    Daar hebben ze ctrl + Z voor uitgevonden πŸ˜›

    Ga in de vakantie schrijven.

    Heb er nu wel zin in om nog wat naast alles te kunnen doen πŸ™‚

  90.   
    Nukacola01's avatar

    Ik heb mijn Solicitatie brief opgestuurd, nu kan ik alleen nog maar Bidden πŸ˜‰

  91.   
    maxmeyer's avatar

    Ik heb ook maar iets gestuurd, als designer πŸ™‚

  92.   
    sthij's avatar

    echt jmmr dat ik het nu geen tijd voor heb

  93.   
    Exiardia's avatar

    Zit er een proef periode bij?
    Ik zit namelijk best druk met m’n school en ik kan niet zo heel veel schrijven, dus daarom de vraag of er een proefperiode bij zit en hoeveel uur/week je er aan moet besteden.

    Ps. Het lijkt me supercool om voor jullie te re/previewen, ik ben 14 en doe gymnasium.

  94.   
    Dude…'s avatar

    kan ik ( als ik AC Brotherhood binnen heb ) hem reviewen en hem opsturen als een test ( gewoon om te kijken wat ik goed en fout doe )

  95.   
    Majo's avatar

    @Exiardia
    D eerste periode ben je sowieso nog op proef, om te kijken of het van beide kanten bevalt.

    @Dude
    Dat kan, stuur m gerust op πŸ™‚

  96.   
    Ramong's avatar

    Zijn er nu op dit moment ook nog plaatsen voor enthousiaste crewleden?

    Ik hoor het graag πŸ™‚

  97.   
    Glennus's avatar

    Ramong schreef, "Zijn er nu op dit moment ook nog plaatsen voor enthousiaste crewleden?
    Ik hoor het graag :)"

    Je kunt het volgens mij nog steeds proberen… Daardoor ben ik ook redacteur geworden :P!

  98.   
    Ultimate_Jos's avatar

    Beste GamersNET leden,

    Blij te melden dat ik verkozen ben tot één van de nieuwe redacteuren van GamersNET. Uiteraard op proef. Dat betekent in ieder geval dat ik jullie de komende tijd ga vermaken met interessante nieuwsartikelen en reviews/previews. Ik hoop dat ik jullie gamerhartjes kan verwarmen met kwalitatief uitstekende nieuws-items en mijn goed onderbouwde mening uiting. Graag zou ik jullie willen vragen om vooral kritisch te zijn op mijn artikelen zodat ik leer van fouten en jullie nog beter kan bedienen van gamenieuws! Ik heb er veel zin in om te beginnen. Het lijkt me awesome om mee te gaan op pers uitjes en wellicht zien jullie me ooit wel verschijnen voor de camera.

    Om een klein tipje van de sluier op te lichten:

    Mijn echte naam is Jos en ik woon in Enschede. Momenteel volg ik de HBO studie CommerciΓ«le Economie. Ik ben 22 jaar oud en ben aangekomen in de afstudeerfase van mijn opleiding. Zoals het er nu naar uitziet, behaal ik mijn diploma in de 4 jaar die ervoor staan. Tijdens de minor periode van mijn studie heb ik gekozen voor Media Design and Technology, waarin ik kennis heb verkregen in het gebruik van: Photoshop, Illustrator, InDesign, Maya 3D, Logic, Flash, game psychologie en Prototype’s maken. Deze keuze heb ik bewust gemaakt om meer kennis te vergaren van games in het algemeen.

    Vanaf jonge leeftijd heb ik mij al bezig gehouden met videogames. De NES, SNES, GameBOY’s, SEGA’s etc. ik heb ze allemaal nog meegemaakt. Daarnaast ben ik van oudsher een Nintendo fan, maar vanwege de keuze van Nintendo om zich te richten op de mainstream gamers met de Wii, ben ik overgegaan naar de Xbox 360. Hier heb ik nog altijd geen spijt van en dankzij anderen in mijn directe omgeving die wel een Wii hebben, kan ik nog altijd een aantal titels spelen. Mijn focus qua gamen ligt dus op de Xbox 360, maar ook iPhone games. Die laatste wordt een steeds grotere bedreiging voor de gevestigde handhelds. Vandaar dat ik me daar ook in verdiep. Franchise’s waar ik warm van wordt zijn: Gears of War, Halo, GTA, Ninja Gaiden, Bioshock, Assassin’s Creed, Max Payne, Battlefield, Metroid, Mario, Zelda en nog veel en veel meer. Naast mijn focus op de Xbox en Apple’s iPhone oriΓ«nteer ik mij natuurlijk ook op de andere spelers in de markt en zul je daarover ook artikelen van mij kunnen verwachten.

    Zoals aangegeven ben ik aan het afstuderen en gaat daar natuurlijk veel tijd inzitten. Uiteraard ga ik ervoor zorgen dat er tijd overblijft om jullie te voeden met allerlei nieuwtjes uit de industrie.

    Ik heb er erg veel zin in en ik hoop dat ik jullie enigszins nieuwsgierig heb gemaakt,

    Greetings,

    Ultimate Venom