Vanquish kent speciale modus voor SD-televisies

Inmiddels kunnen we aan de slag met een voorproefje van Vanquish, want een demo van deze actievolle shooter heeft als het goed is wereldwijd zijn weg gevonden naar Xbox LIVE en het PlayStation Network. Naast alle extreme actie en vuurgevechten had de demo echter nog iets anders dat de aandacht wist te trekken van sommige spelers… een “SDTV mode”.

In deze tijden van high-definition gaming is er nog altijd een grote groep mensen die geen HD-televisie hebben en dus alles nog in SD-formaat bekijken. In veel games wordt hier echter geen rekening mee gehouden, waardoor zaken als teksten en icoontjes simpelweg onleesbaar worden, aangezien ze niet zijn geoptimaliseerd voor deze ‘standard definition’. Vanquish beschikt echter over een SDTV mode, die ervoor zorgt dat de tekst en icoontjes in beeld goed leesbaar worden.

Goed nieuws dus voor iedereen met een SD-televisie, al is het maar de vraag hoe lang sommige ontwikkelaars nog aan die mensen met een SD-tv blijven denken…

  1.   
    RemcoBluB's avatar

    nice

    ik zie trouwens niet zo veel verschil 😆

  2.   
    Rijstekorrel's avatar

    wel netjes van hem

  3.   
    martijn901's avatar

    netjes het is zeer irritant heb het zelf ook bij games kan je gewoon niet lezen wat je moet doen.

  4.   
    RoHoutje's avatar

    RemcoBluB schreef, "nice
    ik zie trouwens niet zo veel verschil 😆 "

    ik ook niet 🙄

  5.   
    cookymonster's avatar

    ik zie ook helemaal niets van verschil 😳

  6.   
    MaTriX's avatar

    Zal de demo is ff downen, tevens vind ik dit een leuke ondersteuning ik denk zelf dat er heel veel huishoudens zijn met kinderen die dus nog een SD-televisie heeft staan.

  7.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    ”martijn901″ schreef, "netjes het is zeer irritant heb het zelf ook bij games kan je gewoon niet lezen wat je moet doen."

    heb ik ook last van, is wel handig dat ze dit doen zoude ze vaker moete doen.

  8.   
    Ken2BE's avatar

    cookymonster schreef, "ik zie ook helemaal niets van verschil 😳 "

    Dom,dommer,domst.Het is juist de bedoeling dat je geen verschil merkt.

  9.   
    HardCoreGamerâ„¢'s avatar

    MaTriX schreef, "Zal de demo is ff downen, tevens vind ik dit een leuke ondersteuning ik denk zelf dat er heel veel huishoudens zijn met kinderen die dus nog een SD-televisie heeft staan."

    We zijn gelukkig sinds voirg jaar overgestapt naar een LCD TV – HD… En het bevalt zeker beter, heb nu mijn 3rde gekocht als beeldscherm 😳 Maargoed natuurlijk zijn er véél mensen die te weinig geld voor dit hebben, dus is dat voor hen makkelijker. Ik vind het goed, mits het niet van de gameplay afgaat, en dat je wat te kort krijgt :S We zullen zien!

  10.   
    Sa.'s avatar

    vet alleen heb ik een HDTV en speel (voor games die het ondersteunen) op 1024 bij 720 pixels 😳

  11.   
    Verwijder Mij!'s avatar

    Nog meer plus punten om deze game te halen 😛