SEGA hint naar nieuws rondom Vanquish

Het is een tijdje aardig stil geweest rondom SEGA, maar daar lijkt nu verandering in te komen. Op Twitter hintte de uitgever namelijk naar nieuws rondom de zeven jaar geleden verschenen Vanquish.

Op het sociale medium plaatste SEGA een afbeelding van wat lijkt op een close-up van het pak van bad guy Victor Zaitsev uit Vanquish, met daarbij het jaartal 2017. Wat de teaser precies inhoudt is nog niet bekend, maar het lijkt er sterk op dat de game naar de pc komt. Dit omdat de uitgever twee jaar geleden zei zich meer te gaan richten op mobile- en pc-games, en eerder dit jaar Bayonetta de gang naar pc ook al wist te vinden. In de pc-versie van die game werd laatst ook een subtiele hint naar Vanquish gevonden.

In een tweede tweet, waarin een onduidelijke afbeelding van wat lijkt een afweergeschut te zijn, staat het cijfer 5 vermeld. Betekent dit dat we deze maand al een pc-release van Vanquish kunnen verwachten? Of zit er ander nieuws achter?

Een tweede optie is natuurlijk een aankondiging van Vanquish 2 die eventueel later deze maand zou plaatsvinden, maar het lijkt er sterk op dat we toch kunnen uitkijken naar een pc-release van de originele Vanquish.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren