Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle aangekondigd

Het is alweer tien jaar geleden dat Bayonetta – de vrees van elk doucheputje – en Sam ‘kijk mij eens een sliding maken’ Gideon hun debuut maakten en om dat te vieren heeft PlatinumGames besloten om beide protagonisten eens van een 4K make-over te voorzien. Het vliegensvlugge Vanquish en het eerste deel van de Bayonetta-reeks worden namelijk op 18 februari onder de noemer Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle naar de PlayStation 4 en Xbox One geport.

Bezitters van een PlayStation 4 Pro of een Xbox One X profiteren nog het meeste van deze overhaul, gezien zij deze klassiekers van PlatinumGames in haarscherp 4K kunnen ervaren. Zoals het beide games betaamt, zullen beide games ook met een soepele 60 frames per seconde op het netvlies worden geprojecteerd.

De Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle verschijnt zowel fysiek als digitaal, waarbij de fysieke versie voorzien wordt van een kekke steelcase. Wie liever digitale extraatjes verkiest zit met de digitale PlayStation 4-versie geramd, gezien deze met twee thema’s komt: een Bayonetta & Vanquish-thema voor de pre-orderklanten (welke na launch niet meer te scoren is) en een Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary-thema. De laatstgenoemde is daarentegen slechts beperkt verkrijgbaar. Twee weken na de release – 3 maart dus – verdwijnt ook deze aanbieding.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren