Dead Space: Ignition onthuld voor PSN en XBLA; prequel op Dead Space 2

EA heeft zojuist bekendgemaakt wat de grote onthulling voor Dead Space 2 is. Geen nieuwe Wii-versie, geen co-op of speciale multiplayer spelmodus… maar het woord Ignition was wel correct gespot op de teaser afbeelding. We kunnen namelijk in de herfst aan de slag met Dead Space: Ignition, een prequel op Dead Space 2 die via Xbox LIVE Arcaden en het PlayStation Network wordt uitgebracht.

Ignition combineert een interactieve, comic-style verhaallijn met drie unieke hacking mini-games; Hardware Crack, Trace Route en System Override. Puzzels, een arcade-ervaring en een nieuwe manier van het verslaan van Necromorphs staan centraal in Dead Space: Ignition. De prequel kent verschillende eindes en je kunt diverse items vrijspelen, die later te gebruiken zijn in Dead Space 2.

Dead Space 2 verschijnt eind januari voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Een Limited Edition is PS3-exclusive en bevat naast de game ook nog Dead Space: Extraction met Move-ondersteuning.

  1.   
    MaTriX's avatar

    Voor de fans zal dit enorm goed nieuws zijn maar persoonlijk vind ik dit niet echt een hele grote onthulling.

  2.   
    )GN(-Erik's avatar

    En als de PC gamers nou ook die prequel willen spelen? 😥

  3.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    )GN(-Erik schreef, "En als de PC gamers nou ook die prequel willen spelen? 😥 "

    Simpel dan moeten ze een Xbox of een PS kopen he 😛

  4.   
    Gathuv's avatar

    Vond Dead Space niet zo veel aan, maar idd voor de fans wel leuk.

  5.   
    Slayer61's avatar

    Wat bedoelen jullie met puzzels enal. Is het gewoon net als Dead Space 1, maar dan in de vorm van een DLC, of is het één-en-al puzzel?