Vervolgen op Dead Space en Need for Speed komen voor maart 2013

EA heeft onthuld dat er vervolgen op Dead Space en Need for Speed zullen komen, welke voor het einde van het fiscale jaar 2013 in de winkels zullen liggen. Dit betekent dat beide spellen voor maart 2013 uitkomen. Hoewel er van beide games officieel nog niets bekend is, zijn er van zowel Dead Space 3 als een nieuwe Need for Speed al verschillende geruchten geweest.

Dead Space 3 lijkt zich volgens deze gelekte informatie, al dan niet gedeeltelijk, op een planeet vol met ijs en sneeuw af te spelen. Daarnaast dook onlangs bij de Zuid-Afrikaanse webshop BT Games Need for Speed: Most Wanted 2 op, wat een reΓ«le mogelijkheid lijkt voor een nieuw deel in de raceserie.

Daarnaast liet het bedrijf weten dat Popcap bezig is met vervolgen op hun bekende franchises, zoals Bejeweled en Plants vs. Zombies.

In the months ahead you can count on new iterations of PopCap franchises like Bejeweled and Plants vs Zombies.

 1.   
  NoFearz's avatar

  Hoeveel Need for Speeds komen er nog? Verzin eens iets nieuws πŸ˜› Dan hebben wij het ook over EA.

 2.   
  RenevdGijp's avatar

  Zou idd eens ff een paar jaar geen NFS, en met een hele goede kommen. Een soort auto playboy voor de car fans i.p.v elk jaar een aardige race snack. 😳

 3.   
  toqeer's avatar

  need for speed is niet meer wat het geweest is πŸ™„

 4.   
  mmx's avatar

  2013 DAN PAS ? πŸ˜›

 5.   
  Hitman047's avatar

  mmx schreef, "2013 DAN PAS ? πŸ˜› "

  Waar zie je dat staan?

  Voor maart 2013: morgen is ook voor maart 2013. Als je de geruchten moet geloven komt er deze herfst nog een nieuwe NFS. πŸ˜‰