Warhammer: 40K Space Marine en Saint’s Row 3 ook in 2012

Naast het feit dat THQ heeft bevestigd dat Darksiders 2 komt heeft de uitgever ook meegedeeld dat Warhammer: 40K Space Marine en Saint’s Row 3 in 2012 zullen verschijnen.

Warhammer 40,000: Space Marine is een third-person actie-RPG met veel ruimte voor hack & slash en brute gevechten. Als speler stap je in de schoenen van de ultieme verdediger van de mensheid: een Space Marine. Verwacht een combinatie van vechten op afstand en melee combat, een RPG-achtig upgradesysteem en diverse mogelijkheden om alles naar wens aan te passen met customization-opties. De game legt een grote nadruk op de multiplayer en de kans is groot dat er een online co-op modus beschikbaar is, waar spelers op elk moment in en uit kunnen stappen. Het spel zal uitkomen op de Xbox 360 en de PlayStation 3. Van Saints Row 3 weten we nog vrij weinig, behalve dat het weer een free-roaming game wordt gevuld met humor, een stevig verhaal en volop actie.

  1.   
    dexter2's avatar

    ik heb echt zin in saints row 3 ik heb ook gehoordt dat ze een film van saints row maken

  2.   
    WoKingNL's avatar

    Mhm jammer dat Space marine nog zo ver weg is, kan niet wachten!

  3.   
    HardCoreGamer™'s avatar

    Saints row 3, nog 2 jaar! Want meestal kwam hij eind augustus uit> Deze keer moest hij uitgesteld worden… Zo ver van hier! 😥 Maar hopelijk valt Mafia 2 voor ons in 🙂

  4.   
    tyb's avatar

    Maar dan zijn we toch allemaal dood?

  5.   
    Tadao's avatar

    space marine lijkt me nice,ze hebben er al beeldmateriaal van